ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πρόγραμμα Υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή
17. 01. 2018

Η ΔΕΛΤΑ υλοποιεί για δεύτερη συνεχή χρονιά πρόγραμμα υποτροφιών για νέους κτηνοτρόφους, παρέχοντας 15 υποτροφίες για τεχνική εκπαίδευση διαχείρισης της κτηνοτροφικής μονάδας με φορέα υλοποίησης την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Οι υποτροφίες δίνονται στο πλαίσιο του «Σχεδίου Δράσης Γαία», το οποίο υλοποιεί η εταιρεία, για τη στήριξη και τη βιώσιμη ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα και ιδιαίτερα της κτηνοτροφίας, αλλά και της διαχρονικής στρατηγικής της εταιρείας για στήριξη και ενθάρρυνση των νέων.

Κατά τη διάρκεια του επιτυχημένου πρώτου κύκλου εκπαιδεύσεων του 2017, εκπαιδεύτηκαν 14 νέοι κτηνοτρόφοι, οι οποίοι παρακολούθησαν επαγγελματικά σεμινάρια στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή, με στόχο τη παροχή εμπεριστατωμένης τεχνικής εκπαίδευσης σε θέματα ορθών κτηνοτροφικών και επιχειρηματικών πρακτικών. Το πρόγραμμα υποτροφιών θα υλοποιηθεί με τον ίδιο στόχο και το 2018. Αίτηση για τις υποτροφίες μπορούν να υποβάλουν παιδιά κτηνοτρόφων συνεργατών της ΔΕΛΤΑ, που εργάζονται στην κτηνοτροφική επιχείρηση και προτίθενται σταδιακά να την αναλάβουν με αξιώσεις και να βελτιώσουν τη βιωσιμότητά της, καθώς και νέοι που επιθυμούν να ασχοληθούν με την κτηνοτροφία. 

Φορέας υλοποίησης είναι η Σχολή Επαγγελματικής Εκπαίδευσης της ΑΓΣ.

Για το δελτίο τύπου, πατήστε εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!