ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ο «σούπερ Μάριος» με τους μαθητές των Λυκείων
21. 02. 2024

Ήταν Παρασκευή 19 Μαΐου 2023, όταν ο Μάριος Γιαννάκου έφτασε στην υψηλότερη κορυφή του κόσμου. Σήκωσε το βλέμμα του και κοίταξε τον ορίζοντα. Η σιωπή ήταν… «εκκωφαντική». Για αυτές τις μοναδικές στιγμές και εμπειρίες, ο υπεραθλητής μίλησε στους οικότροφους μαθητές των Λυκείων της ΑΓΣ. Σε μία ζεστή εκδήλωση, η οποία φιλοξενήθηκε στο θέατρο του Γυμνασίου Χασιώτη, ο Μάριος Γιαννάκου αναφέρθηκε στις αθλητικές επιδόσεις και διακρίσεις του και στις προκλήσεις που έπρεπε να αντιμετωπίσει ανεβαίνοντας στη «σκεπή του κόσμου». Μάλιστα, δώρισε ένα κάδρο με φωτογραφία του από το Έβερεστ, το οποίο κοσμεί πλέον το οικοτροφείο, ενώ οι μαθητές του χάρισαν ένα καλάθι με προϊόντα του εκπαιδευτικού αγροκτήματος της Σχολής.

Υπενθυμίζεται πως ήταν η δεύτερη επίσκεψη του υπεραθλητή την Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Είχε προηγηθεί εκείνη του Δεκεμβρίου του 2022, οπότε είχε «ξεδιπλώσει» ενώπιον των μαθητών τα υπεράνθρωπα επιτεύγματά του. 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!