ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίδοση βραβείων στους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη που διακρίθηκαν στον διαγωνισμό της ΕΛ.ΣΤΑΤ
23. 09. 2021

Τα βραβεία για τη διάκρισή τους στον πανελλήνιο διαγωνισμό της ΕΛ.ΣΤΑΤ. παρέλαβαν οι μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη από τον πρόεδρο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Dr. Jeff Lansdale, κατά τη διάρκεια σεμνής τελετής στο προαύλιο του σχολείου. Τους συνεχάρη για τις επιτυχίες τους στο διαγωνισμό και με την ευκαιρία η διεύθυνση του Γυμνασίου παρουσίασε τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό Φυσικής,  τον ευρωπαϊκό διαγωνισμό Moon Camp Explorers της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Διαστήματος, το συνέδριο Πληροφορικής, το διαδικτυακό πανελλήνιο πρωτάθλημα σκακιού, τον διαγωνισμό Λογοτεχνίας, τους αγώνες Λόγου, τον διαγωνισμό για τον Ποντιακό Ελληνισμό, τον διαγωνισμό Μαθηματικών «Καγκουρό» και τον διαγωνισμό FORENSICS που στοχεύει να δώσει την ευκαιρία στους μαθητές να εξασκηθούν στην χρήση της αγγλικής γλώσσας.

Ο πρόεδρος, ο διευθυντής του Γυμνασίου, οι καθηγητές και τα παιδιά, χειροκρότησαν τους συμμετέχοντες για την προσπάθειά τους.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!