ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Για τις «επικίνδυνες δοκιμασίες στο Internet» ενημερώθηκαν μαθητές του Δημοτικού
05. 04. 2024

Με επιτυχία ολοκλήρωσαν οι μαθητές της Ε’ και της ΣΤ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου, το παιχνίδι σεναρίου «Επικίνδυνες δοκιμασίες στο Internet». Τα προγράμματα-παιχνίδια, που παρουσιάζονται μέσω παιχνιδιού ρόλων και ψηφιακής αφήγησης, σε μια ατμόσφαιρα μυστηρίου, υλοποιούνται από τα στελέχη της Gamecraft Creative Angency, υπό την αιγίδα του Ιδρύματος Αικατερίνης Λασκαρίδη και με την υποστήριξη του Κ.Δ.Π.Μ.Σ. «Δημιουργική Γραφή» του Παιδαγωγικού τμήματος Νηπιαγωγών της Σχολής Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Στόχος των σεναρίων είναι η απόκτηση μιας ψύχραιμης οπτικής από τους μαθητές, η οποία θα είναι σε θέση να διυλίσει την αλήθεια μέσα από ανακρίβειες, υπερβολές ή επί τούτω μεθοδεύσεις, χρησιμοποιώντας εφόδια όπως ο έλεγχος της πληροφορίας, της διατύπωσης και η επιστημονική της τεκμηρίωση, η διαρκής εγρήγορση καθ’ οδόν προς μία έγκυρη και ολοκληρωμένη άποψη.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!