ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ματαίωση «Μέρας Μαγιού» 2020
27. 04. 2020

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης και ακολουθώντας τις οδηγίες αναφορικά με τον περιορισμό εξάπλωσης της πανδημίας, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή έλαβε την απόφαση να ματαιώσει τη φετινή διοργάνωση της «Μέρας Μαγιού», η οποία ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 10 Μαΐου.

Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί δεν επιτρέπει τη διενέργεια πολυπληθών εκδηλώσεων, όπως η συγκεκριμένη. Η απόφαση ελήφθη με γνώμονα την προστασία της υγείας τόσο των χιλιάδων επισκεπτών που παραδοσιακά τιμούν με την παρουσία τους την εκδήλωση, όσο και των εργαζομένων και των μαθητών της ΑΓΣ που συμμετέχουν στην προετοιμασία και τη διενέργειά της.

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια φορείς, εταιρείες, ιδιώτες και εθελοντές που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στις δράσεις της «Μέρας Μαγιού». Παράλληλα, τους διαβεβαιώνει ότι θα τους δοθεί στο μέλλον η δυνατότητα να αποτελέσουν μέρος της τόσο σημαντικής διοργάνωσης.

Υπενθυμίζεται ότι η «Μέρα Μαγιού» είναι μία γιορτή της άνοιξης, κατά τη διάρκεια της οποίας η ΑΓΣ ανοίγει διάπλατα τις πύλες της και υποδέχεται χιλιάδες επισκέπτες. Αποτελεί ένα πραγματικό πανηγύρι χαράς, ένα ψυχαγωγικό και πολιτιστικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια. Η «Μέρα Μαγιού» έχει ως στόχο την ανάδειξη του ρόλου του μη κερδοσκοπικού εκπαιδευτικού ιδρύματος και την ενίσχυση των υποτροφιών των μαθητών της ΑΓΣ και των σπουδαστών του Perrotis College.

Ραντεβού το 2021!

Ματαίωση «Μέρας Μαγιού» 2020
Ματαίωση «Μέρας Μαγιού» 2020
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!