ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μανιτάρια πλευρώτους από μαθητές του ΕΠΑΛ
13. 04. 2018

Η νέα δραστηριότητα των μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου, η οποία αφορά την παραγωγή μανιταριών πλευρώτους, έχει ξεκινήσει. Στόχος της είναι η απόκτηση δεξιοτήτων και εμπειριών παραγωγής μανιταριών, μέσα από τη συμμετοχή των παιδιών σε εργαστήρια και σχέδια δράσης (projects), στο πλαίσιο του βιωματικού προγράμματος πρακτικής άσκησης.

Οι μαθητές συμμετείχαν στην κατασκευή του θερμοκηπιακού τύπου θαλάμου παραγωγής (tunnel), η οποία πραγματοποιήθηκε με την καθοδήγηση του εκπαιδευτή - γεωτεχνικού του σχολείου, κ. Στέργιου Καμπούρη, καθώς και εξειδικευμένων τεχνικών από το χώρο παραγωγής μανιταριών. Η Διεύθυνση του Επαγγελματικού Λυκείου ευχαριστεί θερμά την εταιρία παραγωγής φρέσκων μανιταριών “ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΕΧΑΓΙΑ” για τη χορηγία του υποστρώματος μικκυλίου μανιταριού, καθώς και την παροχή εξειδικευμένων γνώσεων σχετικά με τη μέθοδο καλλιέργειας και την κατασκευή του θαλάμου παραγωγής. Επίσης, ευχαριστεί την εταιρία εμπορίας υλικών συσκευασίας και προϊόντων αγροτικών εφαρμογών “HELLAGRO” για τη χορηγία του απαραίτητου υλικού εδαφοκάλυψης του χώρου παραγωγής μανιταριών.

Μανιτάρια πλευρώτους από μαθητές του ΕΠΑΛ
Μανιτάρια πλευρώτους από μαθητές του ΕΠΑΛ
Μανιτάρια πλευρώτους από μαθητές του ΕΠΑΛ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!