ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δείπνο των Ευχαριστιών για δωρητές και υποστηρικτές της Σχολής
22. 11. 2023
Παραμονή του εορτασμού της Ημέρας των Ευχαριστιών, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή παρέθεσε δείπνο στο εστιατόριο της σπουδαστικής εστίας «Αλίκη Περρωτή» σε δωρητές, υποστηρικτές και φίλους της. Ο πρόεδρος της Σχολής. Dr. Jeff Lansdale, καλωσόρισε τους καλεσμένους και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την πολύχρονη, ουσιαστική και έμπρακτη στήριξή τους στις αξίες και το έργο της.
 
 
Απευθυνόμενη στους υψηλούς καλεσμένους, η Έφορος του Ιδρύματος και Development Committee Chair, Άννυ Ευσταθίου, τόνισε ότι η γενναιοδωρία τους παρέχει στους μαθητές της ΑΓΣ ίσες ευκαιρίες. «Και οι ίδιοι προσφέρουν τις ευκαιρίες αυτές στις τοπικές κοινωνίες τους και πέρα από αυτές. Επιστρέφουν τη γνώση τους στη φύση και την κοινωνία. Αυτή είναι η Παιδεία που πρεσβεύει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Περαιτέρω, με αυτήν την αξιακή κατεύθυνση, εξερευνά διαρκώς δυνητικές συνεργασίες με άλλους εκπαιδευτικούς οργανισμούς, επιχειρήσεις, δημόσιους φορείς και το κράτος», υπογράμμισε πριν καλέσει στο βήμα την υφουπουργό Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, Δρα Δόμνα Μιχαηλίδου, ως τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης. 
 
 
Η υφυπουργός ευχαρίστησε θερμά τη διοίκηση του Ιδρύματος για την πρόσκληση και αναφέρθηκε στη σημασία της επαγγελματικής και περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, καθώς και στην ανάγκη προώθησης της συμπερίληψης. Με χαρά παρέλαβε τις ζωγραφιές μαθητών του Δημοτικού σχολείου που της προσέφερε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Εφόρων, Στέφανος Παντελιάδης. Με τη σειρά του, ο κ. Παντελιάδης, εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για όσα είχε προσφέρει η Σχολή στον πατέρα του και απόφοιτο ΑΓΣ Παντελή Παντελιάδη και αναφέρθηκε στη σημασία συνεχούς στήριξης του Ιδρύματος για τις επόμενες γενιές μαθητών.
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!