ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χρυσό βραβείο στο SPMO για ανάπτυξη λογισμικού κτηνοτροφικής μονάδας
09. 10. 2021

Το Farm Inspection app, το οποίο αναπτύχθηκε από την εταιρία ΜΙΚ3 και το Γραφείο Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων (SPMO) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, απέσπασε το χρυσό βραβείο των Impact BITE Awards 2021 στην κατηγορία «Εισαγωγή Νέου Καινοτόμου Προϊόντος / Υπηρεσίας».

Η βραβευμένη πλέον εφαρμογή, αρχικά δημιουργήθηκε για την κάλυψη των αναγκών που προκύπτουν κατά τη υλοποίηση των δράσεων που πραγματοποιούνται από τo SPMO και θα είναι διαθέσιμη για την αξιοποίησή της από τους ενδιαφερόμενους. Οι ζωοτέχνες, οι κτηνίατροι και οι κτηνοτρόφοι, θα έχουν πια τη δυνατότητα συγκέντρωσης και διαχείρισης μιας σειράς πληροφοριών και αρχείων, που αφορούν τη λειτουργία των κτηνοτροφικών μονάδων. Το σύνολο των αναφορών που προκύπτουν αποτελεί πολύτιμο εργαλείο στα χέρια των χρηστών της εφαρμογής “Farm Inspection” ώστε να καθοδηγούνται στη λήψη ορθολογικότερων αποφάσεων αναφορικά με τη βελτιστοποίηση του οικονομικού αποτελέσματος των κτηνοτροφικών επιχειρήσεων.

Τα Impact BITE Awards αποτελούν τον σημαντικότερο θεσμό επιβράβευσης της τεχνολογικής καινοτομίας στην Ελλάδα και διοργανώνονται από την Boussias, υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και με την τιμητική υποστήριξη του εργαστηρίου ELTRUN του ΟΠΑ. Εκ μέρους της ΑΓΣ, το βραβείο παρέλαβε η υπεύθυνη ανάπτυξης έργων κτηνοτροφίας και αν.διευθύντρια του SPMO, Δρ. Βίκυ Κρυσταλλίδου.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!