ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Τελετή Αποφοίτησης του Perrotis College
10. 06. 2017

Σε μία σεμνή και συγκινητική τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Ιουνίου στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, σπουδαστές του Perrotis College και του μονοετούς προγράμματος «Σύγχρονες Γεωργικές Πρακτικές» έλαβαν τα πτυχία τους. Παρόντες ήταν έφοροι της Σχολής, η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη Rebecca A. Fong, η ομότιμη Πρύτανης και διακεκριμένη καθηγήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis, Δρ. Λίντα Κατέχη, επίσημοι προσκεκλημένοι και φυσικά οι φίλοι και οι οικογένειες των αποφοίτων.

«Στο Perrotis College περάσατε ορισμένα από τα πιο παραγωγικά και δημιουργικά χρόνια σας. Είστε ‘κομμάτι’ του κι αυτό δικό σας. Επωφεληθείτε από τα νέα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, τα οποία θα σας επιτρέψουν να συνεχίσετε την εκπαίδευσή σας στο Perrotis College και να λάβετε Master σε ένα οικείο προς εσάς ακαδημαϊκό περιβάλλον. Εισέρχεστε σε έναν κόσμο γεμάτο προκλήσεις και απαιτήσεις, αλλά και πολλά υποσχόμενο. Ως απόφοιτοι του Perrotis College είστε προετοιμασμένοι να πετύχετε λαμπρή καριέρα στο επάγγελμα που θα επιλέξετε. Στοχεύετε στη νίκη και μη συμβιβάζεστε με οτιδήποτε άλλο», είπε απευθυνόμενος στους απόφοιτους του 2017, ο Πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, Δρ. Πάνος Κανέλλης. «Δεν είστε η ‘χαμένη’ γενιά, όπως ορισμένοι στην Ευρώπη θέλουν να λένε… Είστε η γενιά των ηγετών που θα οδηγήσουν την Ελλάδα μπροστά… », σημείωσε η κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης, ομότιμη Πρύτανης και διακεκριμένη Καθηγήτρια του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στο πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, Davis, Δρ. Λίντα Κατέχη.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Academic Dean του Perrotis College, Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης, αναφέρθηκε στη Μεταπτυχιακή Σχολή, η οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία της το Σεπτέμβριο του 2017. «Οι προσπάθειες μας ευοδώθηκαν χάρη στις γενναιοδωρίες των φίλων και υποστηρικτών της Σχολής. Έχουν τελειώσει οι κτιριακές υποδομές και αποκτούμε τον εξοπλισμό και τα κατάλληλα εργαστήρια», υπογράμμισε. Ο Διευθυντής της Σχολής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης, Δρ. Ευάγγελος Βέργος αναφέρθηκε στο φετινό πρόγραμμα των Σύγχρονων Γεωργικών Πρακτικών: «Αποτελεί αέναη προσπάθεια υπεροχής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College στον τομέα της γεωργικής εκπαίδευσης. Είναι πρόγραμμα μοναδικό. Γεφυρώνει την γεωργική επιστήμη και τεχνολογία, με την πρωτογενή παραγωγή κι επιχειρηματικότητα»,ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε με το βραβείο «Προικισμένης Καθηγεσίας Αθηνούλα Α. Μαρτίνος», ο Δρ. Χρήστος Βασιλικιώτης και δόθηκαν βραβεία σε διακεκριμένους σπουδαστές.

Τελετή Αποφοίτησης του Perrotis College
Τελετή Αποφοίτησης του Perrotis College
Τελετή Αποφοίτησης του Perrotis College
Τελετή Αποφοίτησης του Perrotis College
Τελετή Αποφοίτησης του Perrotis College
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!