ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Τελετή Θεμελίωσης Εκπαιδευτικού Κέντρου
11. 04. 2016
Την Κυριακή 10 Απριλίου 2016, πραγματοποιήθηκε η Τελετή Θεμελίωσης του νέου Εκπαιδευτικού Κέντρου «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε παρουσία της κας. Αλίκης Περρωτή, επίσημων προσκεκλημένων, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και πολλών φίλων της Σχολής και του Perrotis College. Χάρη στη σημαντική δωρεά της κας Περρωτή, το νέο κτίριο θα στηρίξει τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες της Σχολής για την εκπαίδευση των νέων στους τομείς της γεωργίας, των τροφίμων και των επιστημών ζωής. 
 
Σε μια ιδιαίτερα συγκινητική τελετή στο χώρο του εργοταξίου ο Πρόεδρος της Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, ευχαρίστησε εκ μέρους των σπουδαστών και των καθηγητών την κα. Αλίκη Περρωτή για τη γενναιοδωρία της ενώ τόνισε πως η τελετή αυτή σηματοδοτεί το νέο ξεκίνημα μιας νέας εποχής στην ιστορία του Ιδρύματος.
 
Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο οποίος, αφού ευχαρίστησε την κα. Περρωτή για την προσφορά της, ανακοίνωσε πως θα εισηγηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο για την ανακήρυξη της σε επίτιμη δημότη της Θεσσαλονίκης. Επίσης, η κα. Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, ευχαρίστησε την κα. Περρωτή χαρακτηρίζοντάς «παλικαρίσια και γενναιόδωρη ψυχή». 
 
Το νέο κτίριο, αναμένεται να ολοκληρωθεί το φθινόπωρο του 2017 και θα αποτελείται από τρεις ορόφους 3.500 τ.μ. και δύο παράλληλες πτέρυγες που θα συνδέονται με αίθριο. Θα περιλαμβάνει αίθουσες διδασκαλίας και μελέτης, αμφιθέατρα, εργαστήρια και κοινόχρηστους εκπαιδευτικούς χώρους για 700 σπουδαστές. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα θα ενισχυθούν και από την ανακαίνιση υπάρχοντος κτιρίου, αφιερωμένο στις μελλοντικές μεταπτυχιακές σπουδές στο Perrotis College. Η δαπάνη ανακαίνισης του κτιρίου θα καλυφθεί από τον έφορο κ. Seth Frank.
 
Για περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση, πατήστε εδώ. Για να δείτε την κάλυψη της εκδήλωσης από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης πατήστε εδώ.
Τελετή Θεμελίωσης Εκπαιδευτικού Κέντρου
Τελετή Θεμελίωσης Εκπαιδευτικού Κέντρου
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!