ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Online reunion τάξης 2006
24. 11. 2020

Με πρωτοβουλία του Γραφείου Αποφοίτων και λόγω των μέτρων προστασίας που δεν επιτρέπουν τις συναντήσεις με φυσική παρουσία, πραγματοποιήθηκε το πρώτο Online Reunion για τους αποφοίτους της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Συγκεκριμένα, οι απόφοιτοι της τάξης του 2006 είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα στελέχη του Γραφείου Αποφοίτων και να ενημερωθούν τόσο για τα νέα και τις εξελίξεις της Σχολής όσο και για τους στόχους που θέτει για τους μαθητές και αποφοίτους της. Η συνάντηση ήταν πολύ καλή ευκαιρία να «βρεθούν» όλοι μαζί, να συστήσουν τα μέλη των οικογενειών τους και να μοιραστούν τις επιτυχίες τους στον επαγγελματικό τομέα. Επαναβεβαίωσαν το ενδιαφέρον και την αγάπη που τρέφουν για τη Σχολή και ένιωσαν ιδιαίτερη χαρά και έκπληξη όταν είδαν στις οθόνες τους και μίλησαν ξανά, με τον αγαπημένο τους καθηγητή και νυν διευθυντή του Γενικού Λυκείου, Πάρη Πετρά. Κατά την διάρκεια της διαδικτυακής συνάντησης, μοιράστηκαν πολλές αναμνήσεις και στιγμές από τη σπουδαστική ζωή τους, οι οποίες τους έχουν μείνει αξέχαστες. Η άνεση και η οικειότητα ήταν διάχυτες ενώ δεν έλειψαν και οι συγκινητικές στιγμές.

Το Online Reunion κατέστη εφικτό χάρη στη βοήθεια του συναδέλφου και αποφοίτου της Σχολής, Παντελή Χατζάρα. Συντονίστρια του εγχειρήματος ήταν η υπεύθυνη για τους αποφοίτους του Λυκείου, Άννα Σαββέλη, υπό την καθοδήγηση της διευθύντριας του τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και του Γραφείου Αποφοίτων, Λίλας Ζήζουλα. Το Γραφείο Αποφοίτων δεσμεύεται πως θα διοργανωθούν κι άλλα διαδικτυακά Reunions ώστε οι απόφοιτοι να εμβαθύνουν τους άρρηκτους δεσμούς τους με τη Σχολή.

Online reunion τάξης 2006
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!