ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Δείπνο των Ευχαριστιών & Ημέρα Δημήτρη Περρωτή
25. 11. 2016

 

Ο εορτασμός της αμερικανικής παραδοσιακής γιορτής "Ημέρα των Ευχαριστιών" αποτελεί πολυετή παράδοση και ιδανική ευκαιρία για την έκφραση ευγνωμοσύνης προς όλους όσους συμβάλλουν στη συνέχιση της αποστολής της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Φέτος, το "Δείπνο των Ευχαριστιών" πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου παρουσία της μεγαλοευεργέτριας κας Αλίκη Περρωτή. Οι καλεσμένοι μας είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα παραδοσιακό δείπνο μαγειρεμένο με γαλοπούλες και άλλα προϊόντα του Eκπαιδευτικού Αγροκτήματος, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στο Πρόγραμμα Υποτροφιών και άλλους εκπαιδευτικούς μας στόχους. Ακολουθώντας τα αμερικανικά έθιμα, ο Πρόεδρος της Σχολής Δρ. Πάνος Κανέλλης έδωσε «χάρη» σε μια γαλοπούλα του αγροκτήματος.

Μια μέρα αργότερα, πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός της Ημέρας "Δημήτρη Περρωτή". Φέτος συμπληρώνονται 20 χρόνια από την έναρξη λειτουργίας του Perrotis College, που ιδρύθηκε μετά από δωρεά της κας Αλίκης Περρωτή στη μνήμη του συζύγου της Δημήτρη. Μέσα σε αυτά τα χρόνια, το όραμα της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης υπηρετείται με συνέπεια, αριστεία και με συνεχώς αυξανόμενες προοπτικές για τους αποφοίτους των εκπαιδευτικών προγραμμάτων που προσφέρει το Perrotis College.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, οι αριστούχοι σπουδαστές του Perrotis College Δήμητρα Μαρίνου και Σιρντζιάν Μιλισεβιτς βραβεύτηκαν με το "Theodora Valenti Award  2016 – 2017". Τα βραβεία απένειμε προσωπικά η κα Θεοδώρα Βαλέντη, Έφορος της Σχολής και εγγονή της κας Περρωτή.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρ. Πάνος Κανέλλης και ο Dean του Perrotis College Δρ. Αθανάσιος Τσαυτάρης.  Ο Έφορος της Σχολής κ. Seth Frank ευχαρίστησε τα παιδιά για την προσφορά και την αγάπη τους και ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία. Έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην εμπνευσμένη –όπως την χαρακτήρισε - ομιλία του Μπάρακ Ομπάμα στην Αθήνα και ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του υπογραμμίζοντας κι αυτός τη φράση του Προέδρου των ΗΠΑ: «Ζήτω η Ελλάδα».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήραν οι σπουδαστές του Perrotis College, Κώστας Οροϊλίδης και Στέφανι Στοϊμένοβιτς, που εμφανώς συγκινημένοι ευχαρίστησαν θερμά την κα Περρωτή για τη διαχρονική και έμπρακτη στήριξη της στο Perrotis College. Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του Δημήτρη Περρωτή.

Δείπνο των Ευχαριστιών & Ημέρα Δημήτρη Περρωτή
Δείπνο των Ευχαριστιών & Ημέρα Δημήτρη Περρωτή
Δείπνο των Ευχαριστιών & Ημέρα Δημήτρη Περρωτή
Δείπνο των Ευχαριστιών & Ημέρα Δημήτρη Περρωτή
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!