ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Οι φετινές Fellows της Σχολής
12. 01. 2022

Τις δύο νέες Fellows, Colleen Cruz και Chanel Matthews, για την ακαδημαϊκή χρονιά 2021-2022 υποδέχθηκε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή. Οι δύο νέες Αμερικανίδες, απόφοιτες πανεπιστημίων των Η.Π.Α., θα υποστηρίξουν τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής βοηθώντας μαθητές και σπουδαστές έως τον Μάιο.

Με καταγωγή από την California, η Colleen Cruz σπούδασε τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη στο UC Davis και επέλεξε την Αμερικανική Γεωργική Σχολή προκειμένου να αποκτήσει διεθνή εμπειρία ζωής. «Η ένταξη στην κοινότητα της Σχολής αποτελεί μία μεγάλη ανταμοιβή», είπε. Η Colleen θα υποστηρίξει τις υπηρεσίες που προσφέρει η βιβλιοθήκη «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή». Από την πλευρά της η Chanel Matthews κατάγεται από τη Βοστώνη και είναι λάτρις της Ελλάδας και της αρχαίας ελληνικής γλώσσας. Έχει σπουδάσει ανθρωπιστικές επιστήμες και θα παρέχει τις υπηρεσίες της στο πρόγραμμα Study U.S.A..

Τις Fellows καλωσόρισε και ο Πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale. «Είναι χαρά να σας έχουμε κοντά μας. Είμαι σίγουρος ότι θα βοηθήσετε τους μαθητές και σπουδαστές μας να αποκτήσουν μια νέα οπτική. Σας εύχομαι καλή διαμονή και να απολαύσετε την ολιστική εμπειρία που προσφέρει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή», είπε.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!