Το πάρκο παραγωγής της «meatcompany.gr» του Απόστολου Παπαδόπουλου, στο Λαμπρινό Ξάνθης, επισκέφτηκαν μαθητές της Γ’ τάξης του ΕΠΑ.Λ. (με ειδικότητα τεχνικού ζωικής παραγωγής) και σπουδαστές του Γ’ εξαμήνου της Σ.Α.Ε.Κ. (με ειδικότητα διαχειριστής συστημάτων εκτροφής αγροτικών ζώων).
Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης, που περιλαμβάνει χώρους εκτροφής, μεταποίησης και επεξεργασίας κρέατος, μονάδα επεξεργασίας παραπροϊόντων και υποπροϊόντων, μονάδα βιολογικής επεξεργασίας λυμάτων και κατάστημα λιανικής πώλησης. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στον χώρο του τρόφιμου από το 1925 και έχει κατακτήσει πολλά βραβεία για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της. Την ομάδα των μαθητών και σπουδαστών συνόδευσαν οι εκπαιδευτικοί Στάθης Γιαννακάκης και Στράτος Σουγλής.