ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συγκίνηση και χαρά στις αποφοιτήσεις του Δημοτικού & του Νηπιαγωγείου
01. 07. 2021
Ολοκληρώθηκαν οι αποφοιτήσεις του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού κλείνοντας άλλη μια ιδιαίτερη χρονιά με συγκίνηση και χαρά για μικρούς και μεγάλους. Τηρώντας αυστηρά όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, τελέστηκαν με φυσική παρουσία μελών της οικογένειας των μικρών μαθητών. Το Δημοτικό Σχολείο πραγματοποίησε την αποφοίτησή του τη Δευτέρα 28 Ιουνίου, ενώ το Νηπιαγωγείο την Τρίτη 29 και την Τετάρτη 30 στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall.
 
Οι μαθητές της έκτης δημοτικού ετοίμαζαν καιρό και με εντατικές πρόβες την εντυπωσιακή βραδιά και μέσα από μια συγκινητική αφήγηση και με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο, διηγήθηκαν πως βίωσαν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις. Μια χρονιά που μπορεί να τους κράτησε μακριά αλλά μέσα από τη σκληρή δουλειά εκμηδένισαν την απόσταση και όλοι μαζί κατάφεραν τόσα πολλά!
 
Τη γιορτή οργάνωσαν οι δάσκαλοι της έκτης, Καλλιόπη Τάρφαλη και Αντώνης Κόκκινος με τη βοήθεια της μουσικού Δήμητρα Μπαντέκα και της Στέλλας Παναγιωτοπούλου. Χαιρετισμό απηύθυναν ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, ο αντιπρόεδρος Ακαδημαϊκών Θεμάτων Δρ. Ευάγγελος Βέργος, ο διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου, Τάσος Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού και Νηπιαγωγείου, Χρήστος Γρόλλιος.
 
  
 
Θερμό ήταν το χειροκρότημα και στους μικρούς μαθητές του Νηπιαγωγείου που επίσης ξεπέρασαν με αξιοθαύμαστη ωριμότητα τις δυσκολίες της χρονιάς με την υποστήριξη γονέων και δασκάλων. Με τραγούδια και ποιηματάκια αποχαιρέτησαν το πρώτο τους σχολείο, ανοίγοντας τα φτερά τους για το επόμενο σπουδαίο κεφάλαιο. Η προβολή βίντεο με στιγμές της χρονιάς σκόρπισε χαμόγελα και συγκίνηση.
 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!