ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
«Αλματάκια Ζωής» για τα «Φυλλαράκια» του Παιδικού Σταθμού
29. 11. 2021

Στο πρόγραμμα «Αλματάκια Ζωής», του Συλλόγου «Άλμα Ζωής», έλαβαν μέρος οι μαθητές των τμημάτων «Φυλλαράκια» του Παιδικού Σταθμού της Σχολής. Συμμετείχαν στο πλαίσιο της προσπάθειάς μύησής τους στην υγιεινή διατροφή, σε συνδυασμό με τα προγράμματα  ισορροπημένης παιδικής διατροφής και αγωγής υγείας, τα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα υλοποιείται με επιτυχία για επτά χρόνια, σε συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Θεσσαλονίκης. Στόχος είναι να υλοποιηθεί κύκλος βιωματικών δραστηριοτήτων, ο οποίος θα αφορά την εκμάθηση συμπεριφορών υγείας, μέσα από δημιουργικό και διαδραστικό παιχνίδι. Οι δραστηριότητες περιελάμβαναν έννοιες όπως υγιεινή διατροφή, άσκηση και πρόληψη και πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του καθημερινού εκπαιδευτικού προγράμματος του σχολείου με στόχο την καταπολέμηση του παιδικού φόβου απέναντι στον γιατρό, καθώς και την εξοικείωση με τα ιατρικά διαγνωστικά μέσα και την εκμάθηση βασικών εννοιών για τη λειτουργία του ανθρώπινου σώματος.

Πριν λίγες μέρες, επισκέφθηκε τον Παιδικό Σταθμό μέλος του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» για την ολοκλήρωση της δραστηριότητας με σκοπό να παραδώσει τα δώρα των παιδιών και ενημερωτικό έντυπο προς τις μητέρες.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!