ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Κοπή Πίτας 2018
30. 01. 2018

Το μεσημέρι της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε μία ζεστή κι «οικογενειακή» εκδήλωση. Πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο της Σπουδαστικής Εστίας «Αλίκη Περρωτή» παρουσία σχεδόν του συνόλου των εργαζομένων. Ο πρόεδρος της Σχολής και του Perrotis College Δρ. Πάνος Κανέλλης ευχαρίστησε τους εργαζόμενους για τη συμβολή τους στην ομαλή λειτουργία του ιδρύματος, ευχήθηκε «καλή χρονιά» και στη συνέχεια βράβευσε τους καλύτερους εργαζόμενους για το 2017. Αυτοί ήταν: η πολιτικός μηχανικός και συντονίστρια τμημάτων συντήρησης – καθαριότητας, κα Αθηνά Τσιγγέλη, ο υπεύθυνος υποστήριξης προγράμματος πρακτικής άσκησης του Δευτεροβάθμιου Προγράμματος, κ. Στέργιος Καμπούρης, ο τεχνίτης τμήματος φυτικής παραγωγής κ. Σαράφης Πανταζής, η εργαζόμενη στο τμήμα καθαριότητας κα Άννα Κριτσίμη και η τριμελής ομάδα υποδομών πληροφορικής, η οποία αποτελείται από τους κ.κ.: Κώστα Τσεκμέ, Βαγγέλη Ευαγγέλου και Δημήτρη Καραουλάνη.

Ακολούθησε απονομή αναμνηστικών δώρων στην κα Γιώτα Νικολοπούλου από το τμήμα καθαριότητας και τον κ. Βασίλη Αναστασιάδη από το Campus Security, οι οποίοι συνταξιοδοτούνται.

Έπειτα ο Δρ. Κανέλλης έκοψε την βασιλόπιτα των τμημάτων, το φλουρί της οποίας μοιράστηκε στα κομμάτια της Σχολής και του Συμβούλιου των Εφόρων της. Σε ό,τι αφορά τα βασιλοπιτάκια που μοιράστηκαν στους εργαζόμενους, τα φλουριά βρήκαν ο κ. Κώστας Τσεκμές και ο κ. Jonathan Peter.

Κοπή Πίτας 2018
Κοπή Πίτας 2018
Κοπή Πίτας 2018
Κοπή Πίτας 2018
Κοπή Πίτας 2018
Κοπή Πίτας 2018
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!