ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ
Θέσεις Εργασίας στην ΑΓΣ & το Perrotis College

Για περισσότερες θέσεις που δημοσιεύονται στα αγγλικά, πατήστε εδώ

 

Πλήρωση θέσεων Εκπαιδευτών ορισμένου χρόνου για το Θερινό Πρόγραμμα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής

Αναζητούμε εκπαιδευτικό προσωπικό για το θερινό πρόγραμμα "Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα" για τις εξής περιόδους απασχόλησης: 17/6/24 - 29/6/24,  1/7/24 - 12/7/24,  26/8/24 - 6/9/24.

Προσόντα, γνώσεις και δεξιότητες:

  • Εκπαιδευτική ιδιότητα με μικρή εμπειρία ή παιδαγωγικές σπουδές σε εξέλιξη
  • Μικρή εμπειρία ως στέλεχος σε κατασκηνωτικά προγράμματα
  • Δυνατότητα άνετης επικοινωνίας στην αγγλική γλώσσα

Οι υποψήφιοι/-ες θα πρέπει να αποστείλουν το βιογραφικό τους σημείωμα μέχρι τις 24 Απριλίου 2024 μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: scamp@afs.edu.gr. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο:  2310 492756.

 

------------------------------------------------------------------------------------

 

Πρόσκληση ενδιαφέροντος εκπαιδευτών ορισμένου χρόνου στην Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ)
 

Η Ιδιωτική Σχολή Ανώτερης Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΣΑΕΚ) της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής ξεκίνησε τη λειτουργία της ως Ιδιωτικό Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΙΕΚ) τον Οκτώβριο του 2018.Η αποστολή της υλοποιείται με την εφαρμογή σύγχρονων και καινοτόμων βιωματικών μεθόδων μάθησης στις εξαιρετικές εργαστηριακές υποδομές και πιλοτικές μονάδες παραγωγής που διαθέτει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή.

Οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 είναι οι παρακάτω:

  • Στέλεχος Εμπορίας, Διαφήμισης και Προώθησης Προϊόντων – Marketing
  • Στέλεχος Υπηρεσιών Εφοδιαστικής Αλυσίδας – Logistics
  • Τεχνικός επισκευής και συντήρησης γεωργικών μηχανημάτων
  • Στέλεχος Διατροφής και Διαιτολογίας
  • Στέλεχος Επιχειρήσεων Τυποποίησης, Μεταποίησης και Εμπορίας Αγροτικών Προϊόντων
  • Διαχειριστής Γεωργοκτηνοτροφικών Εκμεταλλεύσεων
  • Τεχνικός Αμπελουργίας & Οινολογίας
  • Τεχνικός Δενδροκομίας και Εναλλακτικών Δενδρωδών Καλλιεργειών
  • Διαχειριστής Συστημάτων Εκτροφής Αγροτικών Ζώων

Η IΣΑΕΚ Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής καλεί με ανοικτή πρόσκληση ενδιαφέροντος  υποψηφίους εκπαιδευτές που τα αντικείμενα τους είναι σχετικά με τις παραπάνω ειδικότητες.  

Απαραίτητα προσόντα:

  • Πτυχίο Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικό με το αντικείμενο των προκηρυσσομένων  γνωστικών αντικειμένων
  • Γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Γνώση χειρισμού ηλεκτρονικού υπολογιστή
  • Διδακτική εμπειρία σε μεταδευτεροβάθμιο επίπεδο (≥3 ετών) σχετική με το αντικείμενο των προκηρυσσομένων αντικειμένων ή εργασιακή εμπειρία σχετική με το αντικείμενο (≥5 ετών) μετά τη λήψη του πτυχίου.

 

Επιθυμητά προσόντα:

  • Πιστοποίηση Εκπαιδευτικής Επάρκειας Εκπαιδευτών Ενηλίκων της μη τυπικής εκπαίδευσης (ΕΟΠΠΕΠ) ή πιστοποιημένη διδακτική εμπειρία στην Εκπαίδευση Ενηλίκων 
  • Μεταπτυχιακοί τίτλοι σπουδών στα προκυρησσόμενα αντικείμενα, ή στην Εκπαίδευση Ενηλίκων, τη Συνεχιζόμενη Εκπαίδευση, στις Σπουδές στην Εκπαίδευση και τη Διά Βίου Εκπαίδευση
  • Παιδαγωγικός τίτλος σπουδών ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ ή Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε.
  • Αποδεδειγμένη ικανότητα για αποτελεσματική επικοινωνία
  • Εφαρμοσμένη εμπειρία στο αντικείμενο διδασκαλίας
  • Ισχυρό κίνητρο και διάθεση να συνεισφέρει στην ανάπτυξη των σπουδαστών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν Αναλυτικό Βιογραφικό Σημείωμα τους όπου θα αναφέρονται οι σπουδές, η επιστημονική, η διδακτική και επαγγελματική τους δραστηριότητα στο email: hr@afs.edu.grμέχρι τις 30/4/2024 . Τα emailπρέπει να έχουν θέμα: Πρόσκληση ενδιαφέροντος εκπαιδευτών ορισμένου χρόνου στη ΙΣΑΕΚ ΑΓΣ.  

 

 

------------------------------------------------------------------------------------

 
The American Farm School does not discriminate on the basis of race, color, religion, gender or gender identity, nationality, ethnicity, age, sexual orientation, disability or any other status or condition protected under the law.  AFS is an equal opportunity employer and is committed to diversity in our workplace.
 
Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή δεν κάνει διακρίσεις με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, το φύλο ή την ταυτότητα του φύλου, την υπηκοότητα, την εθνικότητα, την ηλικία, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, την αναπηρία ή οποιοδήποτε άλλη κατάσταση προστατεύεται από το νόμο. Η Σχολή προάγει τις ίσες ευκαιρίες και δείχνει δέσμευση στην προώθηση της διαφορετικότητας στον εργασιακό χώρο.  
Προκηρύξεις

Νέα καταληκτική ημερομηνία: 10 Ιανουαρίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΙΤΙΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ

Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή (η Σχολή) ενδιαφέρεται να αναθέσει σε εξωτερικό συνεργάτη την σίτιση των σπουδαστών και μαθητών της, σύμφωνα με τα δεδομένα που περιγράφονται παρακάτω.

Η Σχολή  λειτουργεί στις εγκαταστάσεις της οικοτροφεία  για τους μαθητές των Λυκείων της και τους σπουδαστές του ΙΙΕΚ και του Κολλεγίου «Δ. Περρωτής» (το Κολλέγιο) . Οι οικότροφοι μαθητές και σπουδαστές σιτίζονται στις εγκαταστάσεις της Σχολής  η οποία, για αυτόν το σκοπό, διαθέτει εστιατόριο και κουζίνα. Επίσης σιτίζονται οι μαθητές των μικρότερων βαθμίδων εκπαίδευσης (παιδικός σταθμός, νηπιαγωγείο, δημοτικό, γυμνάσιο),σπουδαστές από προγράμματα ανταλλαγών με σχολές του εξωτερικού καθώς και μαθητές (6-12 ετών) που συμμετέχουν σε  καλοκαιρινά προγράμματα (summer camp) που διοργανώνει η Σχολή.

Η σίτιση των ατόμων της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης   γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σχολικού έτους που ξεκινά στις 11 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 15 Ιουνίου, εξαιρουμένων των δύο εβδομάδων των διακοπών των Χριστουγέννων, και των δύο εβδομάδων των διακοπών του Πάσχα.

Η σίτιση των σπουδαστών του ΙΙΕΚ  και του Κολεγίου γίνεται καθ’ όλη τη διάρκεια του σπουδαστικού έτους, το οποίο  ξεκινά για το ΙΕΚ την τρίτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και λήγει στο τέλος του Ιουνίου, και για το Κολλέγιο την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου και λήγει στο τέλος Μαΐου, εξαιρουμένων των δύο εβδομάδων των διακοπών των Χριστουγέννων, των δύο εβδομάδων των διακοπών του Πάσχα, καθώς και  διαστήματος τριών εβδομάδων τον μήνα  Φεβρουάριο πριν από την έναρξη  του Β’ εξαμήνου σπουδών.

Η σίτιση των  σπουδαστών που συμμετέχουν στα προγράμματα ανταλλαγών, γίνεται κατά τους μήνες Σεπτέμβριο – Δεκέμβριο (12 εβδομάδες, ενδεικτικός αριθμός ατόμων 10), Ιανουάριο – Απρίλιο (12 εβδομάδες, ενδεικτικός αριθμός ατόμων 20), Ιούνιος – Ιούλιος (6 εβδομάδες, ενδεικτικός αριθμός ατόμων 40).

Η σίτιση των μαθητών που συμμετέχουν στα καλοκαιρινά προγράμματα  (summer camp)  γίνεται σε τρεις περιόδους των δύο εβδομάδων η κάθε μία. Στις δύο πρώτες περιόδους (μέσα Ιουνίου με Ιούλιο) ο αριθμός των μαθητών ανέρχεται συνήθως σε 240 ενώ στη τρίτη περίοδο ο αριθμός των μαθητών  ανέρχεται συνήθως σε 180 (τέλη Αυγούστου έως αρχές Σεπτεμβρίου)

Το αναλυτικό πρόγραμμα και ο συνολικός αριθμός των γευμάτων δίνεται από τους υπευθύνους της ΑΓΣ στην αρχή κάθε μήνα ή πριν την έναρξη των επί μέρους προγραμμάτων.

Στα παραρτήματα  του παρόντος θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με τις ημέρες σίτισης και  τον αριθμό των γευμάτων, με βάση τα πιο πρόσφατα διαθέσιμα στοιχεία,  καθώς και τρία εποχικά τυπικά εβδομαδιαία μενού.

Εκτός από την σίτιση των μαθητών και σπουδαστών μας, ο εξωτερικός συνεργάτης θα επιμελείται και την διαχείριση των εκδηλώσεων catering εντός των εγκαταστάσεων της ΑΓΣ καθώς και τη λειτουργία των κυλικείων των σχολείων της.

Η συνεργαζόμενη εταιρία θα έχει πλήρως την ευθύνη σίτισης των μαθητών και σπουδαστών της Σχολής καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, αποδεχόμενη τους παρακάτω όρους:

  • η προετοιμασία και η παρασκευή του φαγητού θα γίνεται αποκλειστικά εντός των εγκαταστάσεων της Σχολής, στους χώρους της κουζίνας της ΑΓΣ.
  • θα έχει την ευθύνη της προετοιμασίας και καθαριότητας των χώρων της Σχολής, όπου θα σερβίρονται τα γεύματα με τη μέθοδο της αυτοεξυπηρέτησης των μαθητών και φοιτητών(self service)
  • η ώρα διάθεσης των  γευμάτων της ημέρας θα γίνεται σύμφωνα με τις υποδείξεις των υπευθύνων σίτισης της ΑΓΣ. Τα γεύματα διατίθενται σε ξεχωριστή ώρα  για τους μαθητές από τους σπουδαστές του Κολλεγίου και των προγραμμάτων ανταλλαγών.
  • η Σχολή θα έχει το δικαίωμα ελέγχου των προμηθειών και των παρασκευασμένων φαγητών από άτομο που θα ορίσει και  όποτε αυτή κρίνει σκόπιμο. Το τρόφιμα που παράγει η Σχολή, όπως γάλα,  κίτρινο τυρί, γιαούρτι,  αυγά, κοτόπουλα, γαλοπούλες κ.λ.π θα προτιμώνται, στις ποσότητες βέβαια που μπορεί να προμηθεύσει Σχολή.
  • η συνεργαζόμενη εταιρία θα πρέπει να διαθέτει αυτοματοποιημένο σύστημα  καταγραφής των γευμάτων με βάση ηλεκτρονικές κάρτες που θα χρησιμοποιούνται από τους μαθητές και τους σπουδαστές της Σχολής σε κάθε γεύμα. Η Σχολή θα έχει άμεση πρόσβαση στο εν λόγω σύστημα με πλήρη δικαιώματα ανάγνωσης και δημιουργίας reports.

Η οικονομική προσφορά των υποψηφίων εταιριών θα αναφέρεται σε κόστος ανά μερίδα για κάθε γεύμα. Θα πρέπει επίσης να  συνοδεύεται με  περιγραφή των ποιοτικών χαρακτηριστικών των τροφίμων του εν λόγω μενού. Επιπλέον, η προσφορά θα περιλαμβάνει ποσοστό προσφερόμενης ανταποδοτικής εισφοράς προς τη Σχολή για:

  • το κόστος χρήσης των εγκαταστάσεων και των υπηρεσιών κοινής ωφελείας (ηλεκτρικό ρεύμα, νερό, φυσικό αέριο, αποκομιδή απορριμμάτων κλπ)
  • την ανάληψη των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται εντός των χώρων της Σχολής
  • τη λειτουργία των κυλικείων των σχολείων της ΑΓΣ

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι για 3 έτη με δικαίωμα μονομερούς, εκ μέρους της Σχολής, ανανέωσης για επιπλέον 3 έτη,  εφόσον δεν υπάρχει παραβίαση των όρων της σύμβασης αλλά και λόγος διακοπής αυτής από την πλευρά της ΑΓΣ.

Οι ενδιαφερόμενες εταιρίες θα πρέπει να έχουν εκτενή αποδεδειγμένη εμπειρία και ενεργή ενασχόληση με τη σίτιση μεγάλων ομάδων ατόμων και να είναι καταχωρημένες για τη δραστηριότητα τους στα αντίστοιχα αρχεία των ελεγχόμενων από τους αρμόδιους φορείς εταιριών.

Εκτός από πληροφορίες για τις υπηρεσίες και το πελατολόγιο τους θα  πρέπει να προσκομίσουν:

  •  αποδεικτικά στοιχεία προηγουμένως αναληφθέντων παρόμοιων έργων
    • ελεγμένες από ορκωτούς ελεγκτές Οικονομικές Καταστάσεις των τριών τελευταίων ετών
    • πιστοποιητικό δικαστικής φερεγγυότητας
    • απόσπασμα ποινικού μητρώου νόμιμου εκπροσώπου
    • φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα
    • πρόσφατο γενικό πιστοποιητικό Γ.Ε.ΜΗ

Για τις εταιρίες που θα προκριθούν στην τελική διαδικασία αξιολόγησης, η Σχολή διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει επιπλέον στοιχεία σχετικά με την νόμιμη εκπροσώπηση, φερεγγυότητα, συστήματα διαχείρισης ποιότητας, ενημέρωση περί της εξέλιξης προηγουμένως αναληφθέντων έργων κ.λ.π.

Πριν την τελική επιλογή θα διενεργηθεί ποιοτικός και γευστικός έλεγχος των προτεινόμενων μερίδων φαγητού.

Με την τελική επιλογή της αναδόχου εταιρείας σίτισης και πριν την υπογραφή του συμφωνητικού, θα απαιτηθεί να κατατεθεί στη Σχολή εγγυητική επιστολή καλής εκτέλεσης των όρων της συμφωνίας, ποσού Ευρώ 100.000.

ΛΟΙΠΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

  1. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Προμηθειών της Σχολής στην ηλεκτρονική διεύθυνση gpapaz@afs.edu.gr
  2. Η προθεσμία για την υποβολή των προσφορών είναι η Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2024.

            Οι προσφορές  θα πρέπει να αποσταλούν:

  • με courier ή ιδιοχείρως στο Τμήμα Προμηθειών της Σχολής
  • στη διεύθυνση Μαρίνου Αντύπα 54, ΤΚ57001, Θέρμη, Θεσσαλονίκη
  • υπ’ όψη κ. Γιώργου Παπάζογλου
  • σε δυο ξεχωριστούς  σφραγισμένους  φακέλους, έναν για την τεχνική και έναν για την οικονομική προσφορά. Ο τεχνικός φάκελος θα πρέπει να περιλαμβάνει τις πληροφορίες που αναφέρονται παραπάνω, ενώ ο οικονομικός φάκελος θα περιλαμβάνει αποκλειστικά και μόνο την οικονομική προσφορά της εταιρίας

Η διαδικασία αξιολόγησης των υποψηφίων διενεργείται σύμφωνα με τους εσωτερικούς κανόνες και πολιτικές της Σχολής και, ως εκ τούτου, η τελική επιλογή του συνεργάτη είναι στην απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.

Συνοδευτικά παραρτήματα

Εαρινό μενού AFS

Φθινοπωρινό μενού AFS

Χειμερινό μενού AFS

Παραγγελίες γευμάτων - Οκτώβριος 2023

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!