ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συμμετοχή του SPMO στο agribusiness forum
21. 10. 2021

Στις προοπτικές και τις προκλήσεις υιοθέτησης ψηφιακών τεχνολογιών στον τομέα της αγροδιατροφικής αλυσίδας στην Ελλάδα, αναφέρθηκε ο επικεφαλής του Γραφείου Διαχείρισης Στρατηγικών Έργων (SPMO) Δρ. Φίλιππος Παπαδόπουλος, κατά τη διάρκεια της εισήγησής του στο AgriBusiness Forum. Επίσης, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα έργα του SPMO που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό στην αγροδιατροφική αλυσίδα.

Το 4ο Διεθνές Συνέδριο Αγροτεχνολογίας - AgriBusiness Forum πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου. Η ΑΓΣ εκπροσωπήθηκε από τον Δρ. Παπαδόπουλο και τον Δρ. Ηλία Κάλφα του SPMO, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με μέλη του cluster InoFA (Internet of Food Alliance) του οποίου ηγείται η Σχολή, ως φορέας αρωγός.

Το φετινό Forum είχε ως θέμα: «Το μέλλον των αγροδιατροφικών συστημάτων στην ψηφιακή και πράσινη εποχή». Περιελάμβανε εννέα συνεδρίες, 45 θεματικά πεδία και 50 διακεκριμένους ομιλητές.

Συμμετοχή του SPMO στο agribusiness forum
Συμμετοχή του SPMO στο agribusiness forum
Συμμετοχή του SPMO στο agribusiness forum
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!