ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Νηπιαγωγείο   /   Υπηρεσίες
Νηπιαγωγείο
Υπηρεσίες

Το Νηπιαγωγείο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής σεβόμενο τις ανάγκες του κάθε μαθητή ξεχωριστά, αλλά και της οικογένειάς του, συνεργάζεται άμεσα με την παιδοψυχολόγο κα Πελαγία Μαρτιμιανάκη, τη σύμβουλο Ειδικής Αγωγής κα Κατερίνα Σταματίκα και την παιδίατρο κα Τζένη Πρατσίδου- Γκέρτση.

Η κα Μαρτιμιανάκη συνεργάζεται με τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων και λειτουργεί συμβουλευτικά. Όσον αφορά στην υποστήριξη των γονέων, δίνονται οι εξής δυνατότητες:

  • Προσωπικό ραντεβού με την κα Μαρτιμιανάκη
  • Συμμετοχή στη Σχολή Γονέων
  • Συμμετοχή σε ενημερωτικά σεμινάρια καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς

Η κα Σταματίκα συνεργάζεται επίσης με τις εκπαιδευτικούς των τμημάτων και λειτουργεί συμβουλευτικά σε θέματα μαθησιακών δυσκολιών.

Η κα Πρατσίδου-Γκέρτση επισκέπτεται τα τμήματα ανά τακτά χρονικά διαστήματα και παρακολουθεί την υγεία των μαθητών, ενώ μέσα από παιχνίδια, οι μαθητές μας μαθαίνουν για το σώμα και την ατομική υγιεινή.

Μεταφορά Μαθητών

Η μεταφορά των μαθητών γίνεται με σύγχρονα ιδιόκτητα σχολικά λεωφορεία, από έμπειρους οδηγούς και συνοδούς. Στόχος της υπηρεσίας είναι η ασφαλής και έγκαιρη μεταφορά των μαθητών από και προς το Νηπιαγωγείο καθ’ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.

Τα δρομολόγια και τα σημεία στάσεων των σχολικών λεωφορείων μελετώνται και σχεδιάζονται πάντοτε με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και κυρίως την ασφάλεια της μεταφοράς των μαθητών.

Σε κάθε περίπτωση, πεποίθηση της Διεύθυνσης είναι ότι η συνεργασία με τους γονείς είναι πολύτιμη και απαραίτητη για την καλύτερη μεταφορά των μαθητών μας.

Για τον κανονισμό μεταφοράς, πατήστε εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram
 
© 2017 American Farm School