ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Information & Media Hub στο APEC
12. 02. 2018

Ένας νέος χώρος μάθησης, έμπνευσης, συναντήσεων και έρευνας για τους σπουδαστές και τους καθηγητές του Perrotis College ξεκίνησε τη λειτουργία του πριν από λίγες μέρες στο Εκπαιδευτικό Κέντρο ‘Αλίκη Περρωτή’. Το όνομα του χώρου είναι ‘Information& Media Hub’, βρίσκεται δίπλα από τα γραφεία Διοίκησης του Κολεγίου και αποτελεί παράρτημα της κεντρικής βιβλιοθήκης ‘Δημήτρης & Αλίκη Περρωτή’.

Το Hub αποτελεί ένα χώρο συνάντησης, συνεργασίας και εντοπισμού των βασικών εργαλείων έρευνας τόσο για τους σπουδαστές όσο και για τους καθηγητές. Στο χώρο υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στο Διαδίκτυο είτε μέσω Wi-Fi, είτε μέσω των πέντε σταθερών Η/Υ ενώ σύντομα θα δίδεται η δυνατότητα εσωτερικού δανεισμού για χρήση laptop. Η δυνατότητα προβολής μέσω προτζέκτορα βοηθά στη διεξαγωγή μαθημάτων ή διαλέξεων που σε συνδυασμό με την επιλεγμένη έντυπη συλλογή μαθημάτων τόσο του Προπτυχιακού όσο και του Μεταπτυχιακού προγράμματος ενισχύουν την μαθησιακή εμπειρία των σπουδαστών.

Περισσότερες πληροφορίες από τη βιβλιοθηκονόμο του Perrotis College, Ηρώ Σωτηριάδου: 2310 492 935, isotir@afs.edu.gr

Οι ώρες λειτουργίας του νέου χώρου είναι:
Δευτέρα – Πέμπτη: 12πμ – 11μμ
Παρασκευή: 11πμ – 3μμ

Information & Media Hub στο APEC
Information & Media Hub στο APEC
Information & Media Hub στο APEC
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!