ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ο… ντετέκτιβ Κλουζ στην ΑΓΣ
05. 05. 2023

Ενθουσιώδης ήταν η υποδοχή που επεφύλαξαν οι μαθητές της Ε’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου στον συγγραφέα της σειράς παιδικών αστυνομικών βιβλίων «Ντετέκτιβ Κλουζ»,  Jurgen Banscherus. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο Learning Commons της βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή», όπου οι μικροί μαθητές είχαν τη χαρά να συνομιλήσουν με τον συγγραφέα. Απλός, προσιτός και διασκεδαστικός ο Jurgen Banscherus, μίλησε για την προσωπική του ζωή, για την καριέρα του ως συγγραφέα, αποκάλυψε ότι εκτός Ελλάδας ο Κλούζ ονομάζεται… Kwiatkowski (!), εξήγησε από πού αντλεί την έμπνευσή του και είπε τους λόγους για τους οποίους ο Κλουζ έχει ιδιαίτερη προτίμηση στο γάλα και τις μαστίχες κάρπεντερ!

Ο 74χρονος Γερμανός συγγραφέας, τα βιβλία του οποίου έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, υπέγραψε βιβλία του Κλουζ που είχαν μαζί τους οι μαθητές και τους είπε ότι η 31η περιπέτεια του ανήλικου ντετέκτιβ θα κυκλοφορήσει σε έναν μήνα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!