ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Innovation Summit σε συνεργασία με το ACS Athens
10. 10. 2018

Τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου του American Community School of Athens είχε η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο του Innovation Summit.

Συγκεκριμένα, για ένα τριήμερο –από την Τετάρτη 10 έως και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου- προσκλήθηκαν στη Σχολή πέντε μαθητές του ACS, μέλη του Incubator of Students’ Creative Ideas του Learning Commons. Μαζί με μαθητές του ΓΕΛ και του ΕΠΑΛ, οργάνωσαν τη θεματολογία του Innovation Summit. Τους μαθητές συνόδευε η Director of Learning Commons του ACS, Μαριάνα Αυγουστάτου, ενώ από τη Σχολή το πρότζεκτ υποστήριξαν τα δευτεροβάθμια σχολεία, η βιβλιοθήκη της Σχολής και το Κέντρο Εξυπηρέτησης Μαθητών και Σπουδαστών. Η πρωτοβουλία για την διοργάνωση του Innovation Summit ανήκει στους προέδρους των δύο εκπαιδευτικών ιδρυμάτων, Δρα Στέφανο Γιαλαμά και Δρα Πάνο Κανέλλη. Το ACS ανταπέδωσε την πρόσκληση καλώντας μαθητές της Σχολής στο Summit που θα διοργανώσει το β’ τρίμηνο της σχολικής χρονιάς 2018-2019.

Innovation Summit σε συνεργασία με το ACS Athens
Innovation Summit σε συνεργασία με το ACS Athens
Innovation Summit σε συνεργασία με το ACS Athens
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!