ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μέρα Μαγιού 2018
06. 05. 2018

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η φετινή Μέρα Μαγιού, η οποία για μία ακόμη χρονιά εξελίχθηκε σε ένα «πανηγύρι» χαράς, μία πραγματικά μεγάλη γιορτή της Άνοιξης. Την Κυριακή 6 Μαΐου το αγαπημένο αγρόκτημα της Θεσσαλονίκης άνοιξε τις πύλες του και υποδέχθηκε χιλιάδες μικρούς και μεγάλους. 

Η «Μέρα Μαγιού» αποτελεί ένα ψυχαγωγικό και πολιτιστικό φεστιβάλ για όλη την οικογένεια κι είναι ένας θεσμός που έχει καθιερωθεί στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης, η οποία τον έχει θερμά «αγκαλιάσει». Με μεγάλη χαρά συμμετείχαν μικροί και μεγάλοι, οι οποίοι γνώρισαν, χάρηκαν και έπαιξαν στο campus και φυσικά ενημερώθηκαν για τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής. Ανάμεσά τους ήταν η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, ο δήμαρχος Πυλαίας-Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, ο αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Πυλαίας – Χορτιάτη Γιώργος Παρισόπουλος, η αντιδήμαρχος Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας και Παιδείας Πυλαίας – Χορτιάτη Ελένη Γιαννούδη, ο πρώην βουλευτής Γιώργος Ορφανός και ο πρώην γγ Δημοσίων Έργων Στράτος Σιμόπουλος.

Η «Μέρα Μαγιού», όπως και οποιαδήποτε άλλη δράση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, στόχο είχε την ανάδειξη του ρόλου του Μη Κερδοσκοπικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος και την ενίσχυση των υποτροφιών των μαθητών της και των σπουδαστών του Perrotis College. Τη διασκέδαση των επισκεπτών έχουν ανέλαβαν τα γνωστά συγκροτήματα Velvet και Les Au Revoir.

Να σημειωθεί ότι για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης «Μέρα Μαγιού – Farm Fest», η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ My Market προσέφερε ένα πακέτο τρόφιμα ή είδη προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Τα είδη υποστήριξαν το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη και παραδόθηκαν την Τρίτη 22 Μαΐου. Για την καλύτερη προβολή της Μέρας Μαγιού στελέχη της Σχολής φιλοξενήθηκαν στις 27 Απριλίου σε εκπομπή του Ράδιο Θεσσαλονίκη, στις 30 Απριλίου σε εκπομπή της ΕΤ3, την Παρασκευή 4 Μαΐου σε εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης υπήρξε ζωντανή σύνδεση με εκπομπή του ΣΚΑΙ.

Για περισσότερες φωτογραφίες, πατήστε εδώ

Μέρα Μαγιού 2018
Μέρα Μαγιού 2018
Μέρα Μαγιού 2018
Μέρα Μαγιού 2018
Μέρα Μαγιού 2018
Μέρα Μαγιού 2018
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!