ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Ημέρα των Ευχαριστιών 2023
23. 11. 2023

Πιστή στις παραδόσεις της, η διοίκηση της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής παρέθεσε για την Ημέρα των Ευχαριστιών (Παρασκευή 24 Νοεμβρίου) γεύμα για το προσωπικό της με «πρωταγωνίστρια» την παραδοσιακή γαλοπούλα. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale ευχήθηκε σε όλους «χρόνια πολλά» και δήλωσε ευγνώμων που αποτελεί μέρος της κοινότητας, συνεργαζόμενος με το προσωπικό με στόχο την υποστήριξη της αποστολής της Σχολής. Στη συνέχεια, τους κάλεσε να ερμηνεύσουν τα ιστορικά τραγούδια του Ιδρύματος.

Οι μαθητές του παιδικού, του νηπιαγωγείου και του δημοτικού γιόρτασαν την ημέρα με χειροποίητα υγιεινά σνακ και ευφάνταστες χειροτεχνίες όπου μπόρεσαν να εκφράσουν όλα αυτά για τα οποία είναι ευγνώμονες! Μαθητές της Γ' τάξης του Γυμνασίου Χασιώτη έκαναν μία σύντομη παρουσίαση, κατά τη διάρκεια της οποίας συζήτησαν δύο ιστορικές ομιλίες: τον λόγο του Abraham Lincoln, Proclamation of Thanksgiving και την προσευχή - επίκληση στη φύση των ιθαγενών φυλών της Αμερικής. Κατά τη διάρκεια της πρωινής συγκέντρωσης, οι μαθητές του Γενικού και Επαγγελματικού Λυκείου είχαν την ευκαιρία να πάρουν πληροφορίες σχετικά με το ιστορικό πλαίσιο της Ημέρας των Ευχαριστιών, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο γιορτάζεται σήμερα. Ειδική μνεία έγινε στον εορτασμό του Thanksgivingστη Σχολή, με μία ιστορική αναδρομή σε εορτασμούς που πραγματοποιήθηκαν από την αρχή σχεδόν της ίδρυσής της. Αξιοποιήθηκε φωτογραφικό υλικό που προέκυψε μετά από έρευνα μαθητών των Λυκείων στο ιστορικό αρχείο της Σχολής, στο οποίο απεικονίζονται εορτασμοί από το 1927 μέχρι το πρόσφατο παρελθόν.     

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!