ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στην τελετή των βραβείων European Quiz Tournament, μαθήτρια του ΓΕΛ
12. 12. 2023
Στην τελετή των βραβείων European Quiz Tournament που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, παραβρέθηκε η μαθήτρια της ΑΓΣ Ελεονόρα Λιάνη, η οποία αρίστευσε στον σχετικό διαγωνισμό που έγινε στο ΓΕΛ και το ΕΠΑΛ, με τον συντονισμό του προγράμματος Arcadia.
 
Τη μαθήτρια συνόδευσε ο ψυχολόγος και σύμβουλος επαγγελματικής σταδιοδρομίας των δευτεροβάθμιων σχολείων, Θεοδόσης Τάσιος. Ξεναγήθηκαν στο Ευρωκοινοβούλιο και σε σημαντικά σημεία της πόλης. Επίσης, είχαν την ευκαιρία συνεργασίας με άλλα ευρωπαϊκά σχολεία και ανταλλαγής απόψεων με ευρωπαϊκούς οργανισμούς. Το EYE Quiz Tournament (EQT) είναι διεθνής διαγωνισμός μεταξύ μαθητών που ζουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Οι συμμετέχοντες απαντούν σε ερωτήσεις για διάφορα θέματα που σχετίζονται με την Ε.Ε.  με στόχο την ενίσχυση της ευρωπαϊκής ιθαγένειας μεταξύ των νέων και την αύξηση των γνώσεών τους για την Ένωση.  
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!