ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διάκριση για τη χορωδία του Δημοτικού Σχολείου
04. 04. 2023

Τις εντυπώσεις «έκλεψε» η χορωδία του Δημοτικού Σχολείου, τα μέλη της οποίας συμμετείχαν στην 15η Διεθνή Συνάντηση Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας του 41ου Διεθνούς Φεστιβάλ Καρδίτσας, υπό τη διεύθυνση της μουσικού του σχολείου, Δήμητρας Μπαντέκα.

Η χορωδία, αποτελούμενη από μαθητές και μαθήτριες της Δ’, Ε’ και Στ’ τάξης, «μάγεψε» το κοινό και τους κριτές του φεστιβάλ. Προκρίθηκε και έλαβε την έγκριση της Διεθνούς Καλλιτεχνικής Επιτροπής για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα και το Φεστιβάλ Καρδίτσας, στον Διεθνή Μουσικό Διαγωνισμό χορωδιών «ALEKSANDAR NISIS MORFIDIS», ο οποίος θα διεξαχθεί το 2024 στο NoviSadτης Σερβίας.

«Η χορωδία σας, άφησε θετικές εντυπώσεις για την απόδοση του προγράμματός της, το οποίο ερμήνευσε πειθαρχημένα, με καλή άρθρωση, ομοιογένεια φωνών και σκηνική παρουσία», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Φεστιβάλ, Νίκος Ευθυμιάδης, σε συγχαρητήρια επιστολή του προς τον διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, Τάσο Παπαναστασίου.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!