ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ   /   Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση   /   Παιδικός Σταθμός   /   Αγγλική Γλώσσα
Παιδικός Σταθμός
Αγγλική Γλώσσα
Η “διδασκαλία” της αγγλικής γλώσσας εντάσσεται στο καθημερινό βασικό μας πρόγραμμα, με «παιγνιώδη» μέθοδο. Πρωταρχικός μας στόχος είναι να καλλιεργήσουμε την επιθυμία των παιδιών να επικοινωνήσουν στα αγγλικά.
 
Οι δασκάλες που έχουν ως μητρική γλώσσα την αγγλική, δημιουργούν περιβάλλον πλούσιο σε ερεθίσματα που υποστηρίζουν τον παραπάνω στόχο. Μέσα από οργανωμένες διαδραστικές δραστηριότητες, προσπαθούμε να οδηγήσουμε τα παιδιά να σκέφτονται στα αγγλικά και στη συνέχεια να εκφράζονται με τον προφορικό λόγο αποφεύγοντας τη μετάφραση από την ελληνική γλώσσα (bilingual children). Έτσι, τα παιδιά κατακτούν με τρόπο “φυσικό” την αγγλική γλώσσα μέσα από δραστηριότητες που τη συνδέουν διαθεματικά με το βασικό μας πρόγραμμα.
 
Επίσης, οι καθημερινές δράσεις στο λαχανόκηπο, το θερμοκήπιο, αλλά και παντού στο Εκπαιδευτικό Αγρόκτημα αποτελούν ιδιαίτερα δημιουργικά πεδία που μας δίνουν πρόσθετα ερεθίσματα για την καλλιέργεια της αγγλικής, όπως επίσης και η γνωριμία με τα αμερικανικά ήθη, έθιμα και παραδόσεις και μικρές γιορτές που οργανώνονται για το σκοπό αυτό (Halloween, Thanksgiving, Christmas).
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Φόρμα Εκδήλωσης
Ενδιαφέροντος