Μεγάλο ενδιαφέρον, σημαντική απήχηση και «γεύση αγροδιατροφής», είχε η εκδήλωση του Συλλόγου Νεανικής Επιχειρηματικότητας "Start up Greece Week 2020". Στη διαδικτυακή συνεδρία συμμετείχε και ο γεωπόνος του SPMO, Ηλίας Κάλφας.
Κατά την τοποθέτησή του, στάθηκε στον παράγοντα της ευφυούς γεωργίας που - σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση και την εκπαίδευση των παραγωγών - μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ελαιουργία και στον αγροδιατροφικό τομέα γενικότερα. «Όχι μόνο επιτυγχάνεται η μείωση κόστους και η αύξηση των εσόδων, αλλά μπορείς να μπεις και σε καλύτερες αγορές. Αρκεί να έχεις πολλά στοιχεία για να αποδείξεις τους ισχυρισμούς σου», προσέθεσε, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στη μεγάλη σημασία της ιχνηλασιμότητας. Επίσης, ανέφερε ότι οι νέοι παραγωγοί είναι πιο εξοικειωμένοι με τις ψηφιακές τεχνολογίες και ότι εκτός από την αξιοποίηση αισθητήρων και άλλων συστημάτων ψηφιακής γεωργίας, πλέον αξιοποιούνται και άλλες μέθοδοι φιλικές προς το περιβάλλον, όπως μικροοργανισμοί και αμινοξέα που συμβάλλουν στη μείωση της χρήσης χημικών λιπασμάτων.
H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε εξ ολοκλήρου διαδικτυακά, από τις 4 έως 10 Μαΐου, περιλαμβάνοντας μια πλειάδα ομιλιών, τηλεσυνεδριών, εργαστηρίων και άλλων εκδηλώσεων και καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα θεματολογίας σχετικά με τη νεοφυή επιχειρηματικότητα.