ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διαγωνισμός έκθεσης για τα 100 χρόνια της εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος»
10. 05. 2022

Γιορτάζοντας «μαζί» τα 100 χρόνια σημαντικής παρουσίας της εταιρείας «Πέτρος Πετρόπουλος» στην ελληνική αγορά, οι μαθητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και οι σπουδαστές του ΙΙΕΚ και του Perrotis College, πήραν χαρτί και στυλό και συμμετείχαν σε διαγωνισμό έκθεσης. Το θέμα ήταν: «Η αυτοκίνηση του μέλλοντος με όρους βιώσιμης ανάπτυξης: Πως φαντάζεστε το αυτοκίνητο, το τρακτέρ και τους κινητήρες εσωτερικής καύσης του μέλλοντος;».

Με φαντασία αλλά και ρεαλισμό, με καινοτόμες αλλά εφαρμόσιμες ιδέες και με διάθεση να φέρουν την «επανάσταση» στα αυτοκίνητα και τα τρακτέρ του μέλλοντος, οι μαθητές και οι σπουδαστές έγραψαν τις προτάσεις τους στο χαρτί. Οι καλύτερες προτάσεις θα σταλούν στην εταιρεία «Πέτρος Πετρόπουλος», η οποία για πολλά χρόνια στηρίζει το πρόγραμμα υποτροφιών της ΑΓΣ και έχει προσφέρει στο Ίδρυμα οχήματα όπως: σχολικό λεωφορείο, pick-up truck και άλλα είδη από τη γκάμα των εμπορευμάτων που διαθέτει στην αγορά. Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, των εορτασμών για τη συμπλήρωση ενός αιώνα «ζωής» και φυσικά τιμώντας την πολύχρονη συνεργασία με την ΑΓΣ, η διοίκηση της εταιρείας θα χορηγήσει από μία πλήρη ετήσια υποτροφία στους τελειόφοιτους του Γυμνασίου Χασιώτη, του Επαγγελματικού Λυκείου, του Γενικού Λυκείου, του ΙΙΕΚ και του Perrotis College.

Η καλύτερη έκθεση από τις παραπάνω βαθμίδες θα διαβαστεί ενώπιον επισήμων και καλεσμένων σε ειδική εκδήλωση  που προγραμματίζει η «Πέτρος Πετρόπουλος» το φθινόπωρο στην Αθήνα.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!