ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με επιτυχία το πρώτο sleepover για μικρούς μαθητές στη βιβλιοθήκη
20. 10. 2018

Μια ολόκληρη βραδιά με παιχνίδια, κατασκευές, περιπάτους, μαγειρέματα και αφηγήσεις, είναι η νέα εμπειρία που παρέχει η Αμερικανική Γεωργική Σχολή σε παιδιά Γ΄έως Στ' Δημοτικού στο αγρόκτημά της. Το πρόγραμμα φέρει τον τίτλο: «Ξεχωριστά Σαββατόβραδα στο Αγρόκτημα» και έκανε πρεμιέρα το Σάββατο 20 Οκτωβρίου.

Ως χώρος διανυκτέρευσης έχει επιλεγεί η πρόσφατα ανακαινισμένη βιβλιοθήκη της Σχολής. Επιθυμία των υπευθύνων του προγράμματος είναι και η μύηση των παιδιών στη μοντέρνα αντίληψη για τη χρήση της βιβλιοθήκης, που από χώρο «αποστειρωμένο και ήσυχο» μπορεί να λειτουργήσει ως δημιουργικό και φιλόξενο περιβάλλον μάθησης που ενθαρρύνει τις συνεργασίες, την αγάπη για το βιβλίο και δίνει τις βασικές αρχές αξιολόγησης και της κατάλληλης χρήσης των πληροφοριών. Έτσι, τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα να κάνουν έρευνα, να συνεργαστούν, να παίξουν, να αφηγηθούν, να δραματοποιήσουν ιστορίες και να παρακολουθήσουν ταινίες στη Βιβλιοθήκη της Σχολής.

Για τη διανυκτέρευση τους χρησιμοποιούν sleeping bag σε υπόστρωμα. Για λόγους ασφάλειας και εξοικείωσης με το χώρο, στη διάρκεια της νύχτας ο χώρος είναι υποφωτισμένος και όλα τα στελέχη του προγράμματος παρόντα στο χώρο και σε ετοιμότητα για οτιδήποτε απρόοπτο συμβεί. Τα επόμενα sleepover έχουν προγραμματιστεί για τις: 3 Νοεμβρίου 2018, 8 Δεκεμβρίου 2018, 16 Φεβρουαρίου 2019, 16 Μαρτίου 2019, 20 Απριλίου 2019 και 18 Μαΐου 2019. Η θεματολογία τους ποικίλει και θα διαφοροποιείται σε κάθε διανυκτέρευση.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 2310 492 768 & 756.

Με επιτυχία το πρώτο sleepover για μικρούς μαθητές στη βιβλιοθήκη
Με επιτυχία το πρώτο sleepover για μικρούς μαθητές στη βιβλιοθήκη
Με επιτυχία το πρώτο sleepover για μικρούς μαθητές στη βιβλιοθήκη
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!