ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Εθιμοτυπικές συναντήσεις των δημάρχων Πυλαίας-Χορτιάτη και Θέρμης με τον πρόεδρο Dr. Lansdale
21. 03. 2022
Τη χαρά και την τιμή να υποδεχθεί στο campus τους δημάρχους Πυλαίας – Χορτιάτη, κ. Ιγνάτιο Καϊτεζίδη και Θέρμης, κ. Θεόδωρο Παπαδόπουλο, είχε ο πρόεδρος της Σχολής, Dr.Jeff Lansdale. 
 
 
Την αρχή έκανε ο κ. Καϊτεζίδης, ο οποίος το πρωινό της Δευτέρας 21 Μαρτίου συνάντησε τον πρόεδρο της Σχολής, μετά από σχετική πρόσκληση. Οι δύο άντρες συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και έθεσαν τις βάσεις για ακόμη πιο στενή συνεργασία. 
 
Την Πέμπτη 24 Μαρτίου, τον Dr. Lansdale επισκέφτηκε και ο δήμαρχος Θέρμης. Ο κ. Παπαδόπουλος του έθεσε μία σειρά από ζητήματα κοινού ενδιαφέροντος και κατά τη διάρκεια της συνάντησης επιβεβαιώθηκε το εξαιρετικό επίπεδο συνεργασίας. 
 
 
Να σημειωθεί ότι το campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής αναπτύσσεται σε έκταση, η οποία κατά το ένα μέρος της ανήκει διοικητικά στη Θέρμη και το υπόλοιπο στον δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη. 
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!