ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Με παρουσίαση στο συνέδριο Moodle Moot, στελέχη της ΑΓΣ
05. 12. 2020

Παρουσίαση με τίτλο «Educators' Attitudes towards Moodle: EFL Online teaching in the context of the Covid-19», έκαναν στο συνέδριο "Moodle Moot  GREECE-CYPRUS 2020", στελέχη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Συγκεκριμένα, η καθηγήτρια του Γυμνασίου Χασιώτη Στέλλα Χυτίρογλου, η Director of English Language Planning, Αλεξάνδρα Ιωαννίδου και η Associate Dean of Student Services, Leighanne Penna εκπροσώπησαν την ΑΓΣ στο σημαντικό συνέδριο της Moodle, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 27 και 28 Νοεμβρίου.

Η παρουσίαση βασίστηκε σε δεδομένα που συλλέχτηκαν τον Μάιο 2020 από όλες τις βαθμίδες της ΑΓΣ και είχαν στόχο να εκμαιεύσουν τη στάση των εκπαιδευτικών του Αγγλικού τμήματος σε ό,τι αφορά τη χρήση της συγκεριμένης πλατφόρμας. Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή χρησιμοποιεί το Moodle, τόσο στη δευτεροβάθμια, όσο και στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και ιδιαίτερα κατά τις περιόδους του lockdown αξιοποιήθηκε εντατικά σε συνδυασμό με το Big Blue Button.

Το case study ήταν ευθυγραμμισμένο με τα γενικότερα συμπεράσματα που απορρέουν από άλλους ερευνητές ως προς τη χρήση και προβλήματα της πλατφόρμας, η οποία έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της νέας εκπαιδευτικής πραγματικότητας.

Με παρουσίαση στο συνέδριο Moodle Moot, στελέχη της ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!