ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας “AFSeeds” από τους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη
10. 06. 2020

Με επιτυχία οι μαθητές της Α’ τάξης του Γυμνασίου Χασιώτη ολοκλήρωσαν το πρότζεκτ που τους είχε ανατεθεί στο πλαίσιο του πρωτοποριακού μαθήματος Career & Learning Academy. Μελέτησαν, σχεδίασαν, έγραψαν και επιμελήθηκαν την έκδοση της εφημερίδας “AFSeeds”, η οποία κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες. Παρά τις αντίξοες συνθήκες της φετινής χρονιάς τα κατάφεραν εξαιρετικά καλά!

Κατά τη διάρκεια του μαθήματος και υλοποιώντας το πρότζεκτ, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τα επαγγέλματα που σχετίζονται με την έκδοση μιας εφημερίδας με βιωματικό τρόπο: από τη «σύλληψη» της ιδέας και την επιλογή περιεχομένου, μέχρι τη δημοσιογραφική έρευνα, το στήσιμο, την εκτύπωση και τη διανομή. Επιπλέον, είχαν τόσο την υποστήριξη και την καθοδήγηση της Βιβλιοθήκης και του τμήματος Επικοινωνίας της Σχολής, όσο και την τύχη να συνεργαστούν με κάποιους σπουδαίους επαγγελματίες του χώρου που τους έδωσαν έμπνευση!

Η συντακτική ομάδα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του πρότζεκτ.

Μπορείτε να διαβάσετε την εφημερίδα εδώ.

Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας “AFSeeds” από τους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη
Το πρώτο φύλλο της εφημερίδας “AFSeeds” από τους μαθητές του Γυμνασίου Χασιώτη
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!