ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Έναρξη Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών στο Perrotis College
10. 07. 2017

Το Perrotis College ξεκινά τη λειτουργία Σχολής Μεταπτυχιακών Σπουδών που θα δίνει πτυχία Master of Science (M.Sc.) σε πέντε διαφορετικές κατευθύνσεις του αγροδιατροφικού τομέα:

  • New Food Product & Business Development
  • Marketing for the Agro-Food Sector
  • Sustainable Agro-Environmental Systems Management
  • Plant Seed & Propagation Material Production Management
  • Livestock Science & Production Management

Η Σχολή Μεταπτυχιακών Σπουδών συνεχίζει τη φιλοσοφία της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής για παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης επικεντρωμένης στην εφαρμοσμένη έρευνα, την πρακτική άσκηση και την επιχειρηματικότητα μέσα από το πρίσμα της κοινωνικής ευθύνης.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, που θα υποδεχτεί τους πρώτους σπουδαστές τον Οκτώβριο του 2017, θα ενισχύσει το υπάρχον προπτυχιακό πρόγραμμα του Perrotis College παρέχοντας διευρυμένες εκπαιδευτικές ευκαιρίες στους αποφοίτους του αλλά και σε πτυχιούχους άλλων ιδρυμάτων.

Η διδασκαλία θα γίνεται αποκλειστικά στην αγγλική γλώσσα ώστε οι σπουδαστές να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι να διαχειριστούν τη δυναμική του επιστημονικού, ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, αλλά και κατάλληλα εφοδιασμένοι ώστε να συνεχίσουν τις σπουδές τους για την απόκτηση διδακτορικού διπλώματος σε εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο Seth Frank Hall of Graduate Studies που ανακαινίστηκε χάρη σε γενναιόδωρη δωρεά του Εφόρου της Σχολής και του Perrotis College κ. Seth Frank.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε:
http://www.perrotiscollege.edu.gr/graduate-studies/

Για εγγραφές, πατήστε εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!