ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Μαθητές της Σχολής με τον Νομπελίστα Adolfo Pérez Esquivel
10. 02. 2018

Δεκαέξι μαθητές του Γενικού Λυκείου και του Επαγγελματικού Λυκείου της Σχολής παρακολούθησαν πρόσφατα στην Αθήνα το συνέδριο PeaceJam Greece στο Deree College (2-4 Φεβρουαρίου).

Συνοδευόμενοι από τις καθηγήτριες Άννα Παπαευαγγέλου και Leighanne Penna, συμμετείχαν σε εργαστήρια με διάφορους μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς για να μάθουν περισσότερα για την ηγεσία και τα προγράμματα παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα. Οι μαθητές δημιούργησαν μια σύντομη παρουσίαση βίντεο με τα project τους τα τελευταία δύο χρόνια, συμπεριλαμβανομένου του Project LifeBag, το οποίο κέρδισε το βραβείο Billion Acts of Peace Award 2016 και συζήτησαν τα σχέδιά τους για την υλοποίηση της επόμενης φάσης του LearnBags.

Το πρόγραμμα LearnBags έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στα παιδιά προσφύγων βασικά σχολικά είδη και να τα βοηθά να ενταχθούν στα ελληνικά δημόσια σχολεία. Οι μαθητές άκουσαν την ομιλία του Νομπελίστα Ειρήνης Adolfo Pérez Esquivel, και δύο από αυτούς είχαν την τιμή να γευματίσουν μαζί του. Οι μαθητές έφυγαν από το συνέδριο ενθουσιασμένοι και έτοιμοι να συνεχίσουν να κάνουν αλλαγές στην κοινωνία και τον κόσμο!

Μαθητές της Σχολής με τον Νομπελίστα Adolfo Pérez Esquivel
Μαθητές της Σχολής με τον Νομπελίστα Adolfo Pérez Esquivel
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!