ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη της υπουργού Παιδείας του Κοσόβου στην ΑΓΣ
22. 03. 2022

Τις εγκαταστάσεις της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επισκέφτηκε η υπουργός Παιδείας του Κοσόβου, ArberieNagavci, συνοδευόμενη την επιτελάρχη του υπουργείου EditaBucincaκαι τη γενική γραμματέα Fadile Dyla.

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον Dr. Lansdale, τον Δρα Κωνσταντίνο Ρότσιο και τον Δρα Ευάγγελο Βέργο, η υπουργός ενημερώθηκε σχετικά με τα πρότζεκτ που έχει υλοποιήσει το Ίδρυμα – σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς – στην περιοχή του Κοσόβου αλλά και για τον σημαντικό αριθμό παιδιών της περιοχής που έχουν σπουδάσει στο PerrotisCollege.

Η κα Nagavci, εξέφρασε την πεποίθησή της ότι η επίσκεψη μπορεί να αποτελέσει την αρχή μίας νέας και στενότερης συνεργασίας του Κοσόβου με τη Σχολή. Στη συνέχεια, ξεναγήθηκε στις αίθουσες διδασκαλίας και τα υπερσύγχρονα εργαστήρια του PerrotisCollege, όπου ενημερώθηκε για τα προπτυχιακά και μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών. Δήλωσε εντυπωσιασμένη από τις εγκαταστάσεις και την κατάρτιση του προσωπικού και δεσμεύτηκε για τη στήριξη πρωτοβουλιών και δράσεων που θα ενισχύσουν την παρουσία σπουδαστών από το Κόσοβο στο PerrotisCollege.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!