ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνέντευξη του Προέδρου Δρα Κανέλλη στην "Καθημερινή"
19. 03. 2018

Στη στήλη «Γεύμα με την Καθημερινή», φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, Δρ. Πάνος Κανέλλης. Πρόκειται για μία από τις σημαντικότερες στήλες της έγκυρης εφημερίδας, η οποία κάθε εβδομάδα… γευματίζει με μία εξέχουσα προσωπικότητα του οικονομικοκοινωνικού τομέα της Ελλάδας κι όχι μόνο. Η συνέντευξη φιλοξενήθηκε στην έκδοση της Κυριακής 18 Μαρτίου.

Έγινε μία παρουσίαση της Σχολής – την οποία η συντάκτρια χαρακτηρίζει «θαύμα» - και αμέσως μετά ο Δρ. Κανέλλης ξεδίπλωσε το όραμά του για την εκπαίδευση και τον αγροδιατροφικό τομέα, ξεκαθαρίζοντας ότι «χωρίς γνώση δεν γίνεται τίποτα». Τόνισε ότι οι μαθητές της Σχολής ξέρουν και από τσουγκράνα και από κινητό τηλέφωνο και υπογράμμισε ότι για να μπορέσει κάποιος σήμερα να είναι καλός γεωργός ή κτηνοτρόφος, πρέπει να έχει γνώσεις επιστημονικές. 

Διαβάστε το άρθρο εδώ.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!