ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσημα εγκαίνια του Γυμνασίου Χασιώτη
16. 06. 2023

Με μία σεμνή τελετή, τα μέλη της οικογένειας Χασιώτη πραγματοποίησαν τα επίσημα εγκαίνια του Γυμνασίου που φέρει το όνομα «Vasilios S. and Aphrodite B. Haseotes Middle School» και λειτουργεί στο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Το σχολείο μπορεί να ολοκλήρωσε τον τέταρτο χρόνο της λειτουργίας του, αλλά τα επίσημα εγκαίνια είχαν αναβληθεί λόγω της πανδημίας. Εκ μέρους της οικογένειας παραβρέθηκαν οι: Anastasia Marty, Zacharie Vinios, Louis Vinios, Jean-Catherine Vinios, Athena Haseotes, Angelica Iannone, Isabella Branham, Harry Murphy, Lily Murphy.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που γιορτάζουμε αυτό το μεγάλο επίτευγμα, το οποίο δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη των δωρητών μας και φυσικά της οικογένειας Χασιώτη. Είναι τιμή μας που έχουμε μέλη της οικογένειας μαζί μας σήμερα - καλώς ήρθατε στο Σχολείο!», είπε στη σύντομη ομιλία του ο Γυμνασιάρχης, Δημήτρης Σλαβούδης. Υπογράμμισε ότι οι μαθητές του Σχολείου παρακολουθούν μαθήματα μέσα σε ένα οργανωμένο, υποστηρικτικό και όμορφο περιβάλλον, καθοδηγούνται από εξαιρετικούς καθηγητές, συμμετέχουν σε αμέτρητες βιωματικές δραστηριότητες και συλλόγους, λαμβάνουν μέρος σε πολυάριθμους διαγωνισμούς, αναπτύσσουν σημαντικές πρωτοβουλίες, εργάζονται σε προγράμματα καριέρας και καινοτόμα εργαστήρια επιστήμης, αλλά κυρίως νιώθουν πως είναι να είσαι περιτριγυρισμένος από εμπιστοσύνη και αγάπη. Ευχαριστήρια ομιλία προς τα μέλη της οικογένειας Χασιώτη απεύθυναν και δύο μαθητές του Γυμνασίου.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Δ.Σ. των Εφόρων της ΑΓΣ, Στέφανος Παντελιάδης υπογράμμισε την ουσιαστική και πολυεπίπεδη συνεισφορά της οικογένειας Χασιώτη στο Ίδρυμα, ενώ ο πρόεδρος της ΑΓΣ Dr. Jeff Lansdale ευχαρίστησε τα μέλη της οικογένειας Χασιώτη για την ονοματοδοσία του Γυμνασίου, τονίζοντας ότι αποτελεί ένα εξαιρετικό σχολείο, οι μαθητές του οποίου έχουν ήδη διακριθεί σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!