ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Διεθνές Mentoring Campus στη Βιβλιοθήκη της ΑΓΣ
10. 06. 2022

Mentoring campus με ειδική θεματική «Διαχείριση Καινοτομίας και Συνεργασίες Δικτύων» πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 10 Ιουνίου στους χώρους της Βιβλιοθήκης «Δημήτρης και Αλίκη Περρωτή» της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής. Ήταν η τελευταία συνάντηση της τρίτης φάσης του προγράμματος «Διδασκαλία για το Μέλλον» που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκούς πόρους (Erasmus+).

Oι βιβλιοθηκονόμοι της ΑΓΣ παρουσίασαν την ιστορία του Ιδρύματος και τρόπους αξιοποίησης του Ιστορικού Αρχείου στην εκπαιδευτική διαδικασία, καθώς και τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους σε όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα. Η προϊσταμένη της βιβλιοθήκης, Δαμιάνα Κουτσομίχα, μίλησε για τον ρόλο των βιβλιοθηκονόμων στη νέα ψηφιακή εποχή και συντόνισε εργαστήριο με τον τίτλο «Διαχείριση χρόνου για βιβλιοθηκονόμους».

Τη δράση διοργάνωσε ο οργανισμός HERITΛGE, σε συνεργασία με τους οργανισμούς Romanian National Association of Librarians and Public Libraries (ANBPR) και Global Libraries - Bulgarian Foundation, με την υποστήριξη της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Διεθνούς Ελληνικού Πανεπιστημίου και υπό την καθοδήγηση του Δρα Εμμανουήλ Γαρουφάλλου, Προέδρου του Τμήματος Βιβλιοθηκονομίας, Αρχειονομίας και Συστημάτων Πληροφόρησης του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος.

Οι 40 συμμετέχοντες από την Ελλάδα, τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία, επιλέχθηκαν από 300 και πλέον άτομα που συμμετείχαν στις επιμέρους τοπικές εκπαιδευτικές δράσεις του προγράμματος. Είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν και να εμβαθύνουν τις δεξιότητές τους στη διαχείριση της καινοτομίας και τη δικτυακή συνεργασία, να ενισχύσουν περαιτέρω τις ικανότητές τους να αναπτύσσουν νέα καινοτόμα προϊόντα/υπηρεσίες και να χρησιμοποιούν τα κατάλληλα εργαλεία συνεργασίας, σύμφωνα με την εξέλιξη της τεχνολογίας και τις απαιτήσεις της αγοράς εργασίας.

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!