ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χορός κάτω από τα Άστρα 2017
13. 07. 2017



Το Πρόγραμμα Υποτροφιών της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και του Perrotis College, ενίσχυσαν την Τετάρτη 12 Ιουλίου με την παρουσία τους στον ετήσιο φιλανθρωπικό «Χορό Κάτω από τ’ Άστρα», εκατοντάδες φίλοι και δωρητές της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.

Η εξαιρετικά επιτυχημένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία «Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής», μπροστά από το επιβλητικό Princeton Hall της Σχολής και κάτω από τον έναστρο καλοκαιρινό ουρανό υπό τους ήχους του σχήματος "Παρτιτούρα" με βασικό τραγουδιστή το Δημήτρη Φίστα και του dj Χρήστου Καλτσά.  

Ο «Χορός Κάτω από τ’ Άστρα» διοργανώνεται κάθε χρόνο από το Σύλλογο Φίλων της Σχολής και όλα τα έσοδα διατίθενται για τις υποτροφίες μαθητών και σπουδαστών. 

Για φωτογραφίες από την εκδήλωση πατήστε εδώ.


Χορηγοί

Χορηγοί σε είδος

Χορηγοί επικοινωνίας



Ευχαριστούμε το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της Βόρειας Ελλάδας, το Mediterranean Cosmos, για την πολύ σημαντική του συμβολή στην υλοποίηση της εκδήλωσης

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!