ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Στο Money Show 2018 ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
27. 04. 2018

Τα νέα εκπαιδευτικά προγράμματα της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής παρουσιάστηκαν στο Money Show, στο οποίο συμμετείχε ενεργά ο Σύλλογος Φίλων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο ΗΥΑΤΤ REGENCY από τις 27 έως 29 Απριλίου.

Το μεσημέρι του Σαββάτου, στη αίθουσα «Έφεσος3» ο Academic Dean of Undergraduate Programs & Chair of the International Business Department του Perrotis College Δρ. Κωνσταντίνος Ρότσιος καθώς και στελέχη της Σχολής, συνομίλησαν με τους συμμετέχοντες και τους επισκέπτες του Money Show και τους ενημέρωσαν σχετικά με τις νέες πρωτοβουλίες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής στον αγροδιατροφικό τομέα.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του Money Show πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 100 εκδηλώσεις, συνέδρια, παρουσιάσεις και συζητήσεις γύρω από θέματα που πιστεύεται ότι μπορούν να δώσουν ώθηση στην οικονομία της χώρας, όπως ο αγροδιατροφικός τομέας, ο τουρισμός, η ανακύκλωση και τα ενεργειακά δίκτυα.

Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις κοινωνικού ενδιαφέροντος με οικονομικές προεκτάσεις, όπως η ανάπλαση του θαλάσσιου μετώπου, η αξιοποίηση του στρατοπέδου Κόδρα, η μετακινούμενη κτηνοτροφία και οι παροχές σε αδύναμους οικονομικά πολίτες.

Στο Money Show 2018 ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
Στο Money Show 2018 ο Σύλλογος Φίλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!