ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Παίζοντας στην… Ημέρα της Ευρώπης
16. 05. 2022

Τη δυνατότητα να γνωρίσουν καλύτερα την Ευρώπη και την Αμερικανική Γεωργική Σχολή παίζοντας δύο… επιτραπέζια είχαν οι μαθητές της Α’ τάξης του Επαγγελματικού Λυκείου.

Οι δράσεις έγιναν με αφορμή τον εορτασμό της Ημέρας της Ευρώπης και του Ευρωπαϊκού Έτους Νεολαίας. Έπαιξαν με τον «Αστερισμό της Ευρώπης» και το «Recycle AFS», το οποίο σχεδίασαν και ανέπτυξαν οι ίδιοι σε συνεργασία με τον καθηγητή τους Γιάννη Γκόγκο και το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας. Το παιχνίδι έχει φόντο το πανέμορφο campus της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και θέμα την ανακύκλωση, την ιστορία του εκπαιδευτικού Ιδρύματος και την αγροδιατροφή. Με αφορμή το επιτραπέζιο, την Τρίτη 17 Μαΐου οι μαθητές του Α’ ΕΠΑΛ έπαιξαν και… βιωματικά, μαζεύοντας και ανακυκλώνοντας απορρίμματα από το campus.

Παράλληλα, οι μαθητές ενημερώθηκαν για ευρωπαϊκά προγράμματα που τους αφορούν και μπορούν να αξιοποιήσουν για σπουδές, κινητικότητα και εθελοντισμό.

 

American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!