ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Πρωτοβουλία αγάπης από τα μέλη της veloCT
24. 04. 2021

Τρόφιμα και είδη τόσο προσωπικής φροντίδας, όσο και αντιμετώπισης - πρόληψης του ιού SARS-COV-2, παρέδωσε στο Παιδικό Χωριό SOS Πλαγιαρίου, η ομάδα veloCT  του Γενικού Λυκείου της Σχολής που συμμετέχει στον διαγωνισμό F1 in schools.

Καθώς στόχος της ομάδας δεν είναι μόνο η πρόκριση στον παγκόσμιο τελικό του διαγωνισμού αλλά παράλληλα να αφήσει θετικό αποτύπωμα στην κοινωνία, διοργάνωσε fundraising για τη συγκέντρωση χρημάτων, με τα οποία έγινε η δωρεά. Το στέλεχος του Παιδικού Χωριού, η οποία τους υποδέχτηκε, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους συνεχάρη για τη δουλειά και την πρόοδο που έχουν σημειώσει ως ομάδα στον διαγωνισμό F1 in Schools τονίζοντας ότι η Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης βοηθάει διαχρονικά το ίδρυμα. Τέλος, τους εξήγησε τη λειτουργία του Παιδικού Χωριού και τους μίλησε για τα 42 παιδιά που φιλοξενεί.

Πρωτοβουλία αγάπης από τα μέλη της veloCT
Πρωτοβουλία αγάπης από τα μέλη της veloCT
Πρωτοβουλία αγάπης από τα μέλη της veloCT
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!