ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Χριστουγεννιάτικες γιορτές στα σχολεία της ΑΓΣ
23. 12. 2019

Εναρμονισμένοι με το εορταστικό πνεύμα, μικροί και μεγάλοι μαθητές της ΑΓΣ συμμετείχαν με θέρμη στις Χριστουγεννιάτικες γιορτές του σχολείου τους.

Οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού συμμετείχαν σε εργαστήρι κατασκευής Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, ενώ παρακολούθησαν στη βιβλιοθήκη της Σχολής τη θεατρική παράσταση «Ο αρκούδος και το πιάνο» από την ομάδα «Ονειροβάτες».

Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου παρουσίασαν τη θεατρική παράσταση «Ονειροταχυδρόμος», κατά τη διάρκεια της οποίας τραγούδησαν, χόρεψαν και απήγγειλαν Χριστουγεννιάτικα ποιήματα. Στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή που πραγματοποίησε η Α΄ τάξη Δημοτικού, οι μαθητές ανέλαβαν να βρουν τον Άγιο Βασίλη, ο οποίος είχε εξαφανιστεί επειδή δεν χωρούσε στη στολή του.

Τα παιδιά του Γυμνασίου Χασιώτη προετοίμασαν μία όμορφη εκδήλωση για τους γονείς τους, ένα μικρό party. Τραγούδησαν, χόρεψαν και ανέλαβαν αρμοδιότητες όπως υποδοχή, παρουσίαση, σερβίρισμα, μουσική και φωτογραφίες. Επίσης, συμμετείχαν σε δύο εργαστήρια εικαστικών και ζαχαροπλαστικής, όπου έφτιαξαν μαζί με τους γονείς τους κουλουράκια και όμορφα χριστουγεννιάτικα φαναράκια.

Για άλλη μια χρονιά, το Γενικό Λύκειο και Επαγγελματικό Λύκειο της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και ο όμιλος εθελοντισμού Peace Jam έδειξαν την ευαισθησία τους σε θέματα φιλανθρωπίας. Σε συνεργασία με την ελληνική οργάνωση πρόνοιας και ισότητας «Πνοή Ελπίδας» ετοίμασε και δώρισε Χριστουγεννιάτικα πουγκιά γεμάτα δώρα σε 25 κορίτσια και 35 αγόρια άπορων οικογενειών της περιοχής. Στην ολοκλήρωση του project συνέβαλε και το Δημοτικό Σχολείο κατασκευάζοντας όμορφες Χριστουγεννιάτικες κάρτες.

Χριστουγεννιάτικες γιορτές στα σχολεία της ΑΓΣ
Χριστουγεννιάτικες γιορτές στα σχολεία της ΑΓΣ
Χριστουγεννιάτικες γιορτές στα σχολεία της ΑΓΣ
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!