ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Απεβίωσε ο Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής
26. 08. 2018

Θλίψη σκόρπισε στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή η είδηση της απώλειας του Ιωάννη Μοσκαχλαϊδή. Με μια συγκινητική επιστολή, ο πρόεδρος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, Δρ. Πάνος Κανέλλης, κατέθεσε τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του αγαπημένου φίλου και δωρητή της Σχολής.

Έκανε λόγο για έναν περήφανο και αξιοσέβαστο άνθρωπο, αφοσιωμένο στην Ελλάδα και την αγαπημένη του Άμφισσα. Έναν άνθρωπο που πραγματικά νοιαζόταν για τους νέους και ήταν πάντα κοντά στη Σχολή, ως φίλος, ως έφορος και ως δωρητής. Όλοι όσοι είχαν τη τύχη να τον γνωρίσουν εμπνέονταν από τη καλοσύνη, τη διορατικότητα και τη ζεστασιά του.

Συνεχίζοντας την επιστολή του, αναφέρθηκε στο μεγαλείο της καρδιάς του το οποίο αποτέλεσε και την παρακαταθήκη του στις νέες γενιές της Σχολής. Τέλος, προσκάλεσε τα μέλη της οικογένειάς του να τιμήσουν τη ζωή και τη γενναιοδωρία του Ιωάννη Μοσκαχλαϊδή, μαζί με τους υπόλοιπους εφόρους της Σχολής κατά τη διάρκεια επίσκεψής τους το ερχόμενο διάστημα.

Απεβίωσε ο Ιωάννης Μοσκαχλαϊδής
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!