ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Επίσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους του Rutgers University στην Σχολή
14. 12. 2018

Ο Executive Dean του Rutgers School of Environmental and Biological Sciencesο κ. Robert Goodman και η Director of Operations του Generation Ag Greece κα. Λία Παπαθωμά, συνοδευόμενοι από τα στελέχη του προγράμματος "Νέα Γεωργία για τη Νέα Γενιά" κυρίες Έφη Λαζαρίδου (Managing Director), Αναστασία Ψωμά (Advancement and Outreach Manager) και Έλενα Αθαναηλίδου (Office Coordinator), επισκέφθηκαν την Αμερικανική Γεωργική Σχολή, στο πλαίσιο της συνεργασίας του προγράμματος το οποίο υλοποιείται μέσω της αποκλειστικής χρηματοδότησης του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στην κεντρική βιβλιοθήκη της Σχολής, όπου οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν ένα ελαφρύ πρωινό. Παρόντες από την πλευρά της Σχολής και του Perrotis College ήταν ο Πρόεδρος Δρ. Πάνος Κανέλλης, ο Διευθυντής του Γραφείου Στρατηγικών Project Δρ. Φίλιππος Παπαδόπουλος και στελέχη του τμήματος του, η Διευθύντρια Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών κα. Σοφία Μιχαλάκη, ο Διευθυντής του Τμήματος Τεχνικών Έργων και Περιβάλλοντος κ. Αντώνης Πετράς και η Υπεύθυνη του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού κα. Δέσποινα Θεοδωρίδου.

Επίσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους του Rutgers University στην Σχολή
Επίσκεψη υψηλόβαθμου στελέχους του Rutgers University στην Σχολή
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!