ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Συνέργεια της Σχολής με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και τα My market
09. 06. 2017

Τρόφιμα και είδη προσωπικής φροντίδας, παραδόθηκαν στις 9 Ιουνίου στο Δημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Θέρμης «Στηρίζω», στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης "Μέρα Μαγιού" σε συνεργασία με την ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ "My market" και το «Όλοι μαζί μπορούμε».

Η παράδοση έγινε παρουσία του προέδρου της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Δρα Πάνου Κανέλλη, του Δημάρχου Θέρμης κ. Θεόδωρου Παπαδόπουλου, της Διευθύντριας Εταιρικών Σχέσεων του Ομίλου METRO κας Δήμητρας Δασκαλάκη, της Υπεύθυνης Δημοσίων Σχέσεων & Γραφείου Αποφοίτων της Σχολής κας Λίλας Ζήζουλα αλλά και με την ουσιαστική συμμετοχή μαθητών του Επαγγελματικού Λυκείου της Σχολής. 

Η Μέρα Μαγιού πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Μαΐου και κατά τη διάρκειά της χιλιάδες επισκέπτες ήρθαν σε επαφή με τις εκπαιδευτικές δραστηριότητες και τα εκπαιδευτικά προγράμματα της Σχολής ενώ παρακολούθησαν και δεκάδες ψυχαγωγικά και πολιτιστικά δρώμενα. Για κάθε εισιτήριο της εκδήλωσης, η ελληνική αλυσίδα σούπερ μάρκετ "My market" προσέφερε ένα πακέτο τροφίμων και ειδών προσωπικής φροντίδας για τους σκοπούς του «Όλοι μαζί μπορούμε»

Έχοντας στο πλευρό του μαθητές του ΕΠΑΛ της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής που βοηθούσαν στην παράδοση των τροφίμων, ο Δρ. Πάνος Κανέλλης τόνισε ότι επιλέχθηκε το Κοινωνικό Παντοπωλείο «Στηρίζω» καθώς η Σχολή βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Θέρμης και είναι φυσικό επόμενο να προηγείται σε κάθε επίπεδο κοινωνικής προσφοράς και συνεργασίας. «Η κοινωνική ευαισθησία είναι το χαρακτηριστικό της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, η οποία άλλωστε έχει το μεγαλύτερο Πρόγραμμα Υποτροφιών στην Ελλάδα. Θέλουμε να βοηθήσουμε - όσο μπορούμε - οικογένειες που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί μπορούμε, αρκεί να κοιτάξουμε τον πλησίον μας και τις ανάγκες του», σημείωσε.

Συνέργεια της Σχολής με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και τα My market
Συνέργεια της Σχολής με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και τα My market
Συνέργεια της Σχολής με το Όλοι Μαζί Μπορούμε και τα My market
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!