ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ   /   Νέα & Εκδηλώσεις   /   Νέα
Νέα
Αιμοδοσία στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College
08. 06. 2021

Στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης, η Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College στήριξαν μία ακόμη αιμοδοσία.

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Ιουνίου και αποτέλεσε συνδιοργάνωση του Σωματείου Εργαζομένων της Σχολής, των σπουδαστών ΙΙΕΚ της Σχολής, των σπουδαστών του Perrotis College, της Εθελοντικής Ομάδας Δράσης της Σχολής και του Συλλόγου Φίλων της Σχολής. Η αιμοληψία έγινε από τα έμπειρα στελέχη του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης στο lobby της Σπουδαστικής Εστίας «Αλίκη Περρωτή» του Perrotis College, κάτω από αυστηρούς κανόνες προστασίας λόγω της πανδημίας. 

Επρόκειτο για την 16η τακτική αιμοδοσία των τελευταίων ετών, η οποία όμως έλαβε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά καθώς στο Εθνικό Σύστημα Υγείας καταγράφεται μεγάλη έλλειψη σε αίμα λόγω του κορωνοϊού. Οι πολύτιμες μονάδες αίματος που συλλέχθηκαν θα ενισχύσουν τη σχετική τράπεζα της Ένωσης Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής και όχι μόνο. Αξίζει να τονιστεί ότι οι εθελοντές αιμοδότες αντιπαραθέτουν τις αξίες του αλτρουισμού και της αλληλεγγύης προσφέροντας το αίμα τους στον συνάνθρωπο τους.  

Αιμοδοσία στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College
Αιμοδοσία στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή και το Perrotis College
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram American Farm School on Linkedin
 
© 2017-23 American Farm School
X
Είστε απόφοιτος;
Κρατήστε επαφή!