ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
Ειδικά Προγράμματα
Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα


To "Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα" είναι ένα ψυχαγωγικό, έντονα βιωματικό πρόγραμμα, με κηπουρικές εργασίες, «γευστικά» εργαστήρια μαγειρικής και ομαδικά κινητικά παιχνίδια που συνδέουν τη σωστή διατροφή με την παραγωγή των προϊόντων του αγροκτήματος. Ταυτόχρονα τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να ζήσουν ξένοιαστα κοντά στη φύση και να μάθουν για την υπαίθρια διαβίωση και το φυσικό περιβάλλον, να πειραματιστούν σε εργαστήρια για τις φυσικές πηγές ενέργειας και ανακύκλωσης. Όλα αυτά πάντα μέσα από παιχνίδι και ομαδικό πνεύμα. 
 
Οι ημερομηνίες για το Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα 2017 είναι οι εξής:
 
Α' Περίοδος: 19/6-30/6
Β' Περίοδος: 03/7-14/7
Γ' Περίοδος: 28/8-08/9
 
Οι ομάδες, χωρισμένες σε τρία ηλικιακά επίπεδα, εφαρμόζουν καθημερινά, σε υπαίθριους σκιερούς χώρους, ένα διαφορετικό εκπαιδευτικό - ψυχαγωγικό πρόγραμμα. Στις ομάδες του 3ου επιπέδου (E’-ΣΤ’ δημοτικού & Α' γυμνασίου) ένα στέλεχος θα μιλά μόνο στα αγγλικά με στόχο την εξάσκηση των παιδιών στον προφορικό λόγο. Για τα ηλικιακά επίπεδα και τη σύντομη περίληψη προγράμματος ανά επίπεδο πατήστε τον αντίστοιχο σύνδεσμο παρακάτω:
 
Πρώτο Επίπεδο (προνήπια - νήπια)
Δεύτερο Επίπεδο (Α΄-Δ΄ δημοτικού) 
Τρίτο Επίπεδο (Ε΄-Στ΄ δημοτικού & Α' γυμνασίου)
 
Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε τα παρακάτω ενημερωτικά έντυπα:
Γενικές Πληροφορίες 
Πρακτικά Θέματα
Αίτηση Καρτέλα Εγγραφής 
 
Για φωτογραφίες από το Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα 2015, πατήστε εδώ.Για φωτογραφίες από το Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα 2014, πατήστε εδώ.
Για φωτογραφίες από το Καλοκαίρι στο Αγρόκτημα 2013 πατήστε εδώ και για βίντεο με τις δραστηριότητες πατήστε εδώ
Μπορείτε να μας βρείτε και στο facebook.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
τηλ.: 2310-492.768, 2310-492.756
φαξ: 2310-492.766 
email: scamp@afs.edu.gr
American Farm School on Facebook American Farm School on Youtube American Farm School on Flickr American Farm School on Instagram
 
© 2017 American Farm School